סלט לאב גאי תאילנדי
צורבים את חזה ההודו, מקררים אותו מעט ומוסיפים לשפע ירוקים מתובלים היטב
צורבים את חזה ההודו, מקררים אותו מעט ומוסיפים לשפע ירוקים מתובלים היטב
עם קוביות סלמון צלויות בתנור, שפע ירקות מעט חריפים וחתיכות מנגו מתוק שמשתלבות בול, זו המנה שתשתדל לשבור לכם את החום
שרה אזולאי מעכו, ממיזם נשים מבשלות, תמיד תגיש מנת דג בארוחת שבת או חג. כאן היא מביאה לנו את המתכון הפשוט והמוצלח שלה לפילה לברק
בטח שאפשר להכין את המתכון עם תפוחי אדמה רגילים, אבל למה לא להשתמש בכל צבעי הקשת אם אפשר?
מה משותף לכוסברה, מרווה, נענע, רוזמרין, בזיליקום וטימין? כולם טעימים מאוד ומשדרגים מנות - אבל כולם גם מלכלכים מאוד את הידייים ומצריכים עבודת נמלים בהפרדת העלים מהגבעול. אבל - לא עוד
בין אם אתם מאוהביה או משונאיה, לכוסברה יש עוד כמה הפתעות בשרוול מלבד הטעם הייחודי שלה. אספנו כמה מהיתרונות הבריאותיים הבולטים של עשב התיבול הכי שווה בגינה
אוהבים אותה או שונאים אותה - מה שבטוח זה שאף אחד אינו אדיש אליה. מה גורם לכל כך הרבה אנשים לשנוא כוסברה ולחשוב שיש לה טעם של סבון? התשובה נמצאת בגנים
גם אתם מאלה שצריכים להריח קודם כדי לדעת אם מדובר בפטרוזיליה או כוסברה? אז עכשיו נטרלו את חוש הריח וחדדו את הראייה - נסו לזהות את חומרי הגלם. זהירות, זה מבלבל
כמו בכל דבר בחיים, גם על העדפות וטעם של עשבי תיבול לא תוכלו להגיע להסכמה. יש כאלה שאוהבים חלק ושונאים אחרים, וההיפך. על דבר אחד אי אפשר להתווכח - הם הדבר הכי בריא בצלחת שלכם
אם אתם לא מסוגלים להריח כוסברה, לא מבינים איך אנשים אוכלים אותה ורוצים להשליך לרצפה מנות שמעוטרות בעלים קטנים וירוקים - זה לגמרי לא באשמתכם. כך כוסברה משחקת במוח שלכם
ריחן עם פסטה, נענע בתה וכוסברה - שאפשר לאהוב או לשנוא אותה. כל הדברים שלא ידעתם עשבי התיבול המוכרים לכם
מטבח מקומי, המדור החדש של לימור תירוש, עושה סיפתח עם רישתה סורית: אטריות עם עדשים, בצל מטוגן ופטה
יש מי שסבורים שכוסברה היא טעם החיים, ומנגד, יש מי שיתנדב להגיש להם קיסם שיניים בגועל. אנחנו עומדים בצד עם 4 מתכונים
שעועית אדומה גם נותנת צבע, וגם לא מתפרקת כמו שעועית רגילה. אבי ביטון מבשל אותה עם קציצות כבש ולימון כבוש
מהדורת חדשות בהשתתפות דמויות אנימציה, זו תכנית הסטירה של ערוץ 1 "רבע שעה" שתשודר החל מיום רביעי הקרוב
חובבי הכוסברה היפנים יוצאים להגן על עשב התיבול האהוב עליהם, 700 שנים אחרי שהצמח הירוק הגיע לראשונה ליפן