המדריך השלם להכנת פסטרמה הודו בבית
מתכון לפסטרמה הודו ביתית הכי טעימה שיש ב-5 שלבים פשוטים. אחרי שתטעמו, לא תוכלו להפסיק להכין
מתכון לפסטרמה הודו ביתית הכי טעימה שיש ב-5 שלבים פשוטים. אחרי שתטעמו, לא תוכלו להפסיק להכין
השף אבי ביטון נזכר בגעגוע במנה שהכינה לו מאמא איטלקייה בביקורו בארץ המגף - חזה הודו ממולא בקוביות לחם לבן, מתובלות בשמן זית, שום ועשבי תיבול. מנה משפחתית שמגישים למרכז השולחן ופורסים מול כולם
ישראל מובילה בעולם בצריכת הודו, לא רק בזכות דוכני השווארמה. מאמן המטבח מספר לכם מה עושים עם הבשר הפופולרי כדי שלא יצא יבש אלא עסיסי וטעים