סיר בשר, עגבניות ושעועית של קיץ
כמו תמיד, הסחורה בבסטות מכתיבה לאיילה ג'ני את הסיר הבא שלה. והפעם זאת הלוביה הארוכה והיפה של הקיץ שנכנסת לסיר עם נתחים של בשר בבישול ארוך
כמו תמיד, הסחורה בבסטות מכתיבה לאיילה ג'ני את הסיר הבא שלה. והפעם זאת הלוביה הארוכה והיפה של הקיץ שנכנסת לסיר עם נתחים של בשר בבישול ארוך
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שכחתם להשרות קטניות בבוקר חורפי? אורלי פלאי תלמד אתכם להכין חמין זריז, עם פטנט להענקת צבע שזוף ובונוס משמעותי - תחושה קלילה בסוף הארוחה
לא במקרה הגיעה הלוביה לברכות ראש השנה, עכשיו גם תדעו מה לעשות איתה
חברת הגנטיקה והזרעים הישראלית BetterSeeds עיצבה גנטית מחדש את ארכיטקטורת צמח הלוביה ואחידות הופעת תרמיליו באופן שיתאים לקציר ממוכן. הלוביה המשופרת תיבחן בארצות הברית במהלך אביב 2023
בשיתוף רמי לוי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עז תלם עושה זאת שוב ומכניס לסיר אחד את כל החבר'ה הטובים - תוספת חגיגית לסוכה או ארוחה טבעונית שלמה? אתם תחליטו
שעועית הלוביה האהובה במיוחד על היוונים, נקראת ביוונית מַברוֹמַטי, כלומר עין שחורה. הלוביה קלה להכנה, משביעה ובעלת טעם אגוזי נפלא. אוכלים אותה טרייה, מוקפצת קלות בשמן זית ומתובלת במעט לימון, או כמו בסלט שלפניכם
שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם אתם מחפשים מנה שתפיל את האורחים בחג מהרגליים, זו המנה בשבילכם. השף יונתן רושפלד מכין סלט לוביה בתיבול ארומטי ומפתיע כמו שרק הוא יודע. ואם מעולם לא הכנתם לוביה, המתכון הקליל הזה יגרום לכם להתאהב בה ולצרף אותה באופן קבוע לשולחנכם
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין בצק טעים יותר מכזה שעובר טיגון. הבשלנית הגרוזינית אסתר דנסון מכינה צ'יבורקי במילוי בשר וכיסוני ופרשקי במילוי פירה לוביה ובצל מטוגן שיגרמו לכם לשכוח מהדיאטה
זה הזמן להסתער על הלוביה הטרייה, הירוקה והפריכה, שנמצאת עכשיו בשווקים. חוסאם עבאס, ממסעדות אלבאבור, מציע לבשל אותה עם עגבניות, עם ביצים ועם כבש
כשהיא טרייה, תרמיליה ירוקים וארוכים. כשמייבשים אותה, היא הופכת לקטנייה שעיניה שחורות. הקיץ הוא עונתה היפה של הלוביה. שף עוזי בן ממסעדת הדגים בעין גב מספר על פלאיה