קדירת חיטה וירקות עשירה
עז תלם עושה זאת שוב ומכניס לסיר אחד את כל החבר'ה הטובים - תוספת חגיגית לסוכה או ארוחה טבעונית שלמה? אתם תחליטו
בשיתוף רמי לויעז תלם עושה זאת שוב ומכניס לסיר אחד את כל החבר'ה הטובים - תוספת חגיגית לסוכה או ארוחה טבעונית שלמה? אתם תחליטו
בשיתוף רמי לויכמו תמיד - הסחורה בבסטות מכתיבה לאיילה ג'ני את הסיר הבא שלה, והפעם זאת הלוביה הארוכה והיפה של תחילת הקיץ שנכנסת לסיר עם נתחים של בשר בבישול ארוך
שעועית הלוביה האהובה במיוחד על היוונים, נקראת ביוונית מַברוֹמַטי, כלומר עין שחורה. הלוביה קלה להכנה, משביעה ובעלת טעם אגוזי נפלא. אוכלים אותה טרייה, מוקפצת קלות בשמן זית ומתובלת במעט לימון, או כמו בסלט שלפניכם
אם אתם מחפשים מנה שתפיל את האורחים בחג מהרגליים, זו המנה בשבילכם. השף יונתן רושפלד מכין סלט לוביה בתיבול ארומטי ומפתיע כמו שרק הוא יודע. ואם מעולם לא הכנתם לוביה, המתכון הקליל הזה יגרום לכם להתאהב בה ולצרף אותה באופן קבוע לשולחנכם
שרונה מרקטאין בצק טעים יותר מכזה שעובר טיגון. הבשלנית הגרוזינית אסתר דנסון מכינה צ'יבורקי במילוי בשר וכיסוני ופרשקי במילוי פירה לוביה ובצל מטוגן שיגרמו לכם לשכוח מהדיאטה
שמן עץ הזיתשכחתם להשרות קטניות בבוקר חורפי? אורלי פלאי תלמד אתכם להכין את החמין הכי מהיר שיש, עם פטנט להענקת צבע שזוף ובונוס משמעותי - תחושה קלילה בסוף הארוחה
זה הזמן להסתער על הלוביה הטרייה, הירוקה והפריכה, שנמצאת עכשיו בשווקים. חוסאם עבאס, ממסעדות אלבאבור, מציע לבשל אותה עם עגבניות, עם ביצים ועם כבש
כשהיא טרייה, תרמיליה ירוקים וארוכים. כשמייבשים אותה, היא הופכת לקטנייה שעיניה שחורות. הקיץ הוא עונתה היפה של הלוביה. שף עוזי בן ממסעדת הדגים בעין גב מספר על פלאיה