האיטלקית השכונתית שהשתדרגה בשף שאנחנו מאוווד אוהבים
עשור לאחר שעזב את מל ומישל, השף יוגב ירוס נכנס שוב למטבח - הפעם של מישלה, מסעדה איטלקית צנועה ושכונתית בקריית אונו, "כולכם מוזמנים לבוא אליי לשכונה"
עשור לאחר שעזב את מל ומישל, השף יוגב ירוס נכנס שוב למטבח - הפעם של מישלה, מסעדה איטלקית צנועה ושכונתית בקריית אונו, "כולכם מוזמנים לבוא אליי לשכונה"
אבי ביטון מגיע לבקר חבר ותיק, השף יוגב ירוס שפתח לאחרונה את מסעדת הוטל דה ויל בת"א. ממנו הוא מקבל מתכון לארוחת קיץ בניחוח צרפתי: סלט קייצי מענג ובאגט קלוי עם רטטוי
האנשים שפתחו את ברי הקוקטיילים הכי מצליחים בעיר, חברו לשף המוערך שעשה קאמבק לת"א ויחד פתחו את בר-מסעדה פריזאי הכי מגניב שנראה כאן לאחרונה. הצצנו פנימה רגע לפני כולם
השפים יוגב ירוס ואייל סניור ממטבחצר שבמושב גינתון חוגגים את העונה הכי מתעתעת עם כרוב בלדי ממולא בטלה, חצילים שרופים, פיסטוק וצימוקים אוזבקיים
יוגב ירוס מכין סלט קפרזה איטלקי בשפע צבעים עם טאצ'ים קטנים שנותנים לו תיבול מיוחד ועומק טעמים
מהירה, משביעה וטעימה בטירוף. השף יוגב ירוס ממסעדת ליטל איטלי מתקתק מנת פסטה צבעונית ופיקנטית שמתאימה לכל ארוחה
מאחורי כל שף מצליח עומדת בת זוג שמעניקה לו את השקט והיציבות לעבוד לילות כימים. סיפורן של ארבע בנות זוג של שפים ובן זוג אחד, שחושפים את המאבקים והסודות לזוגיות מוצלחת, בעוד המטבח נושף בעורפם
הטרטורייה של ליטל איטלי מתמודדת עם לא מעט תחרות במתחם שרונה, אבל נכון לעכשיו זהו מקום איטלקי מוצלח, בפשטות צלולה, חדה ומדויקת תחת ידו המיומנת של השף יוגב ירוס
לא פחות מחמישה עסקים שונים נמצאים בשני מבנים במתחם שרונה בת"א, המכונים ליטל איטלי. השף יוגב ירוס שמנצח על הפרויקט המורכב מסביר איך עושים את זה
בתי האוכל במתחם שרונה ממשיכים להיפתח אט אט, הפעם- ליטל איטלי של השף יוגב ירוס, שתציע אוכל מהיר, מסעדת בשר, טאפאס איטלקי ושילוב בין חנות לבר יין
שימוש בלחם כחומר גלם עיקרי הוא תענוג לא קטן. השף יוגב ירוס והאופה ירון שנלר ממאפיית bread story משתעשעים עם פודינג לחם, סלט לחם טוסקני, כריך באנייטו וטארטין תותים
בסלט קליל, בצמוד למנת בשר עדינה או בקינוח מתקתק ועסיסי - השף יוגב ירוס ממסעדת מל ומישל עושה נפלאות למתכוני תאנים
אבי אפרתי מגיע למל ומישל בתל אביב כדי לבדוק את התפריט החדש ומוצא את עצמו נהנה מכל מנה ומאווירה איטלקית נעימה
השף שלא נגע בחומץ, והשני שלא אכל עוף - לרגל חג החירות, השפים הגדולים מספרים על השחרור הפרטי שלהם מחומרי גלם שבהם לא נגעו
לרגל חגיגות 5 שנים למסעדת מל ומישל תפסנו את אחד השפים הטובים בעיר, יוגב ירוס, לשיחה על אוכל טוב
נוסעים לפריז ומחפשים מסעדות יחודיות וטעימות אבל לא יקרות? השף יוגב ירוס ממסעדת מל ומישל מוצא את המסעדות השוות והשפויות בפריז
בישול בארבע ידיים: יוגב ירוס מ'מל ומישל' מגיע למטבח של דנה מלמד ומראה לה את הצד הקיצי של הניוקי
מינסטרונה אביבי, ניוקי ריקוטה, פטוצ'יני במקרל ומעטפות פסטה ממולאות דלעת. סדנת פסטה טרייה עם שף יוגב ירוס
ארוחת גאלה תגייס מימון לפרויקט חברתי-קולינרי חדש המכשיר נוער לעבודה במטבח. השפים איל לביא, יוגב ירוס ותמר כהן צדק יבשלו
השף יוגב ירוס משדך מוצרלה עם תפוזים וטונה אדומה עם שעועית בכתבה הראשונה מתוך פרויקט הסתיו
אחד אוהב את זה נא והשני מצפה את זה בכחול. שפים עיליים מספרים מהי המנה החושנית במסעדה שלהם. יש גם מתכונים
אחרי שכיבד אותנו במתכונים לפסטה ואפילו לנקניק בייתי, מתפנה יוגב ירוס השף של "מל ומישל" לפנק אותנו עם קינוח
אל תצאו נקניקים. צפו ביוגב ירוס, השף של מסעדת "מל ומישל", שמדגים איך עושים נקניק ברזאולה איטלקי
מעדיפים לקנות את הפסטה? מבינים אתכם. קבלו את המתכון של יוגב ירוס לרוטב
אנחנו הרוסים על הפסטה של "מל ומישל", ביקשנו משף המסעדה יוגב ירוס את המתכון שלו לפפרדלה ג'מבו שרימפס