פותחים שבוע: הזדמנות חד פעמית לאכול מנות שאהבתם
השף החיפאי האהוב עלינו מגיע לת"א לערב חד פעמי, השף הפורש של דיאנא בערב מחווה ליענקלה שיין באגאדיר והמסעדה שתגיש את המנות המיתולוגיות של קפה תמר. פותחים שבוע בסימן געגוע
השף החיפאי האהוב עלינו מגיע לת"א לערב חד פעמי, השף הפורש של דיאנא בערב מחווה ליענקלה שיין באגאדיר והמסעדה שתגיש את המנות המיתולוגיות של קפה תמר. פותחים שבוע בסימן געגוע
אבי ביטון מגיע לבקר חבר ותיק, השף יוגב ירוס שפתח לאחרונה את מסעדת הוטל דה ויל בת"א. ממנו הוא מקבל מתכון לארוחת קיץ בניחוח צרפתי: סלט קייצי מענג ובאגט קלוי עם רטטוי
ברגעיו הטובים הוטל דה ויל בניצוחו של השף יוגב ירוס הוא מקום פשוט מצוין, רק שיש לו סיכוי טוב ללכת לאיבוד נוכח נטיות הקרחנה של שותפיו
האנשים שפתחו את ברי הקוקטיילים הכי מצליחים בעיר, חברו לשף המוערך שעשה קאמבק לת"א ויחד פתחו את בר-מסעדה פריזאי הכי מגניב שנראה כאן לאחרונה. הצצנו פנימה רגע לפני כולם