ממלאים את המקרר למען המשפחות: היוזמה המרגשת שתבשל לישראל
שיתוף פעולה מלא נחמה קורא לישראלים להתגייס לטובת משפחות נפגעי מלחמת חרבות ברזל. כך זה עובד
שיתוף פעולה מלא נחמה קורא לישראלים להתגייס לטובת משפחות נפגעי מלחמת חרבות ברזל. כך זה עובד
את התערובת אפשר להכין יום לפני ובערב ראש השנה רק להרכיב את הסיר. התוצאה - מנה יפה של קציצות דגים ברוטב פיקנטי עם זיתים. ללקק את האצבעות
המתכון הזה עבר טוויסט שלי. במקור המרק הוא רק עם גזר וגרגירי חומוס וכמובן לימון פרסי. מיה זוהר, בשלנית ביאמי עם המתכון שלה לקלאסיקה של המטבח הפרסי
בטיגון בשמן עמוק, או באפייה, אמפנדס במילוי צמחוני של תירס ופלפלים אדומים הוא מעדן ארגנטינאי אמיתי. כאן חביאר מריו טגלי, בשלן ביאמי, עם המתכון שלו
מתכון לבלינצ'ס אמיתי במילוי גבינה מתוקה וצימוקים. מתכון קלאסי מהמטבח המזרח אירופאי של בשלנית יאמי סטלה אקבס
מתנת הלידה המושלמת היא כל מה שנותן ליולדת אויר, מסבירות בלוגריות ומשפיעניות מעולם ההורות. בראש הרשימה - אוכל בריא ומזין. כאן נכנס לתמונה יאמי - עם מתנת הלידה המושלמת: גיפטקארד להזמנת אוכל טרי וביתי
אמרתם בישול ביתי, אמרתם קובה סלק. כאן אביב ברושינסקי מיאמי מציגה את המתכון שלה. הטיפ הסודי - תתבלו אותו איך שהמשפחה שלכם אוהבת, שכולם יהיו מרוצים
מתכון נהדר עם ארומה הודית לתבשיל של פילה דגים ברוטב קוקוס משגע
תבשיל הודי טבעוני שופע תבלינים של אמיר צ'נדרה
מי אמר שארוחת צהריים מבחוץ צריכה לעלות 80 שקל? באתר יאמי תמצאו בשלנים רבים, שיבשלו במיוחד עבורכם מנות מכל העולם. בדקנו, וזה באמת משתלם (ויש גם הטבה שווה)
רשיד עודה, שמתמחה במטבח ערבי, עם מקלובה עוף שלא זקוקה לטיגון
הבשלנית שרה כהן מיאמי במתכון נהדר לפאי רועים - עונג צרוף של בשר טחון אפוי עם שכבת פירה תפוחי אדמה מעל
הבשלנית שרה כהן מיאמי במתכון נהדר לפאי רועים - עונג צרוף של בשר טחון אפוי עם שכבת פירה תפוחי אדמה מעל
בשלנית העל קרן נומה עם המתכון הכי ביתי שיש
בשלנית העל קרן נומה עם המתכון הכי ביתי שיש
אתר יאמי מחבר בין אנשים שאוהבים לבשל לבין כאלו שרוצים לאכול אוכל טעים מבלי לעמוד שעות ארוכות במטבח. טעמנו, אהבנו ויצאנו עם לא מעט תובנות
אתר יאמי מחבר בין אנשים שאוהבים לבשל לבין כאלו שרוצים לאכול אוכל טעים מבלי לעמוד שעות ארוכות במטבח. טעמנו, אהבנו ויצאנו עם לא מעט תובנות
הבשלנית טליקה מיאמי עם מתכון נהדר לסלט עם כמה טריקים פשוטים שמשלב את כל העונתיות של סוף האביב ותחילת הקיץ
הבשלנית טליקה מיאמי עם מתכון נהדר לסלט עם כמה טריקים פשוטים שמשלב את כל העונתיות של סוף האביב ותחילת הקיץ
יש מספיק עבודה בחג הכי כחול-לבן על לוח השנה. אין סיבה שתעשו את כולה
יש מספיק עבודה בחג הכי כחול-לבן על לוח השנה. אין סיבה שתעשו את כולה
אחרי הלידה יש ליולדת נטייה לזלזל במה שהיא אוכלת, אבל דווקא אחרי הטראומה שהגוף עובר זה הזמן הכי חשוב לאוכל בריא ומזין. אבל למי יש זמן לבשל ב"חופשת" הלידה? יאמי, אתר הבשלנים הגדול בארץ, מציע פתרון - וגם גיפט קארד שיפנק את היולדת
אחרי הלידה יש ליולדת נטייה לזלזל במה שהיא אוכלת, אבל דווקא אחרי הטראומה שהגוף עובר זה הזמן הכי חשוב לאוכל בריא ומזין. אבל למי יש זמן לבשל ב"חופשת" הלידה? יאמי, אתר הבשלנים הגדול בארץ, מציע פתרון - וגם גיפט קארד שיפנק את היולדת
אתם יכולים כמובן לטרוח ולהכין בעצמכם, ואתם מוזמנים גם לבחור, ללחוץ על כמה כפתורים, ולספר לאורחים בדיוק מה שבא לכם לספר
אתם יכולים כמובן לטרוח ולהכין בעצמכם, ואתם מוזמנים גם לבחור, ללחוץ על כמה כפתורים, ולספר לאורחים בדיוק מה שבא לכם לספר
אתם אולי חושבים שהשליחים מכירים את הדרך לבית שלכם בעיניים עצומות, אבל אתם לא האמא המדהימה הזאת
אתם אולי חושבים שהשליחים מכירים את הדרך לבית שלכם בעיניים עצומות, אבל אתם לא האמא המדהימה הזאת
"יאמי (yummi) היא מרקטפלייס שמחבר בין אנשים רעבים לבשלנים ביתיים" מספר יצחק סער, מנכ"ל יאמי, בשיחה עם תימור גורדון בפודקאסט קומרסיישן ומוסיף: "הבידול המרכזי הוא שאנחנו מלווים בהכשרות ובייעוץ קולינרי בשלנים שזו התשוקה שלהם ובונים אתם את המטבח שלהם"
מה הוביל את חן לב-עמי, מנכ"לית ומייסדת יאמי - מבשלים בהזמנה אישית, להקים את האתר שלוקח את המהפכה החברתית של הכלכלה השיתופית עד המטבח?
מהפכת העצמאות הגיעה גם לעולם הקולינריה ובזכות פלטפורמה שמספקת אלטרנטיבה עבור שפים ובשלנים שרוצים לצאת מהמטבח של המסעדה ולהגשים את החזון הקולינרי שלהם, אפשר גם להרוויח מבישולים מהבית כסף טוב
בתקופה שלאחר הלידה מבינים כמה זה חשוב שתהיה לנו אלטרנטיבה של אוכל בריא ומזין במחיר שפוי. מסתבר שזה אפשרי ושכל מה שצריך זה 10 דקות בשבוע מול המחשב ואז אפשר למלא את המקרר לכל השבוע בתקציב שנע סביב 200-400 שקלים
החלטנו לחפש אלטרנטיבה להזמנת אוכל פשוטה ומהירה בה נקבל אוכל ביתי אמיתי, מגוון ובמחירים שפויים ומצאנו פלטפורמה שמחברת בין בשלנים ביתיים לבין אנשים שאין להם זמן או לא יודעים לבשל
בעולם של היום זה כבר ברור שלא צריך להרגיש רע אם אתם לא אוהבים לבשל או שאין לכם זמן - כל עוד המשפחה אוכלת מגוון, בריא ויש כל הזמן אוכל בבית, אז הכול טוב. איך עושים את זה? תכירו את יאמי
מגיל קטן ריקי אהבה לבשל, עד שבחרה להפוך את התשוקה למקצוע ולנהל עסק עצמאי דרך הפלטפורמה של יאמי, שלדבריה "הגיע למקומות שלא חלמתי עליהם"