חם, מתחמם, הכי לוהט שיש עכשיו: איך הטאבון הביתי של Peerless?
500 מעלות של רעב, ועוד קצת
500 מעלות של רעב, ועוד קצת
כי עם כל הכבוד לבשר, אין כמו פיצה חמה שיצאה זה עתה מהטאבון הלוהט
כולם אוהבים אותה, בכל גיל ובכל מגדר, היא כיפית, משפחתית ומחברת, היא לא דורשת עלויות גבוהות מדי ובעלת ערכים תזונתיים מצויינים כשמכינים אותה לבד בבית
רוצים להיות מקצוענים במטבח? טאבונים ביתיים הם בדיוק מה שאתם צריכים לגינה או למרפסת שלכם. כך תקנו בצורה חכמה
בישול ואפייה עם אש חיה בחום עוצמתי של 500 מעלות, מהווים חוויה קולינרית עוצמתית בבישול איטי של קדירת חורף, צליה קצרה ומדויקת של נתח בשר או אפייה בסגנון אתני ועם השנים הפך הטאבון לחלומו של כל שף ביתי אז בדקנו את טאבון הגז הנייד של smarter בערב פיצה משפחתי
רבים מבעלי הבתים שברשותם חצר או מרפסת בוחרים לרכוש גריל גז שמשדרג את חווית הצלייה והאירוח באופן משמעותי - אבל חשוב לבחור במותג איכותי, מקצועי ואמין שאתם יכולים לסמוך עליו ובלי להוציא הון. ככה תעשו את זה נכון
פסטיבל גבינות, פסטיבל יין, פסטיבל בשר, פסטיבל טוניק ופסטיבל ארוחות בוקר: החדשות הכי טעימות בישראל
הוא מרשים, הוא עושה את כל מה שתנור רגיל יכול לעשות ואף יותר, הוא נייד וניתן לקחת אותו לכל מקום - הכירו את הייתרונות הרבים של טאבון ביתי שישדרג לכם את המטבח
בזמן הסגר, סגירת השמיים והמסעדות, גילינו מחדש את המטבח והתחום רשם נסיקה אדירה בהיקפי השימוש. בדקנו את הטאבון Leo Fontana שהצליח להפתיע אותנו בענק עם שילוב מושלם של מחיר אטרקטיבי, שימוש בטכנולוגיה חשובה ואיכות חומרים מצויינת. התוצאה: כמו באיטליה
המוטו: להעלות את רף הבישול בארץ. האמצעי: הנגשת טאבונים איכותיים ואביזרים נלווים למסעדות ובתים פרטיים. המטרה: ליהנות מתוצאות קולינריות גבוהות במיוחד. ההישג: הובלת שינוי תרבותי משמעותי בתחום הטאבונים בישראל
הכירו את לוג'ו (הנאה בספרדית), המצטרפת הטרייה לסצנה הקולינרית התוססת של העיר עכו, אשר עושה שילוב של מטבח טאבון ומטבח עכואי מקומי, במגע שף, עם מגוון מנות לא רק מהים, אלא גם בשרים ובצקים, ואפילו ארוחות בוקר ומנות בראנץ'
עם ותק של עשור במסעדות שונות בת"א, ותפקיד מוביל בסנטה קתרינה, השף שאול קויפמן הרגיש שכעת הגיע הזמן לחזור לקיבוץ ילדותו ולפתוח שם מסעדה מעודכנת ומקומית, עם טאבון אבן, ערוגות תבלינים וחומרי גלם מהסביבה הקרובה. אנחנו כבר שמנו קיבוץ חצור ב-WAZE
מגמת החזרה לבישול איטי, החזירה לטאבון את כבודו האבוד עם שפים יצירתיים שפתחו מסעדות שמוקדשות לו, תנורים מרשימים שמככבים בחזית מסעדות, ביקוש גואה להתקנה בבתים פרטיים ואיש עסוק אחד - אסף גרופר, שדואג שכל זה יקרה
1948 החדשה בהרצליה ממגישה מטבח המבוסס על מרכיבים מקומיים, אבל עם הרבה קלילות וטוויסט