מדריך הבישול: ככה תכינו מעורב ירושלמי אמיתי
רוצים להכין מעורב ירושלמי כמו בדוכנים? מומחי המעורב הירושלמי מסטקיית חצות מסבירים את כל הדרך עד לקבלת המעורב המושלם
רוצים להכין מעורב ירושלמי כמו בדוכנים? מומחי המעורב הירושלמי מסטקיית חצות מסבירים את כל הדרך עד לקבלת המעורב המושלם
האביב הוא גם עונת הטלה הטרי, בשר שממש לא שמור רק למסעדות. השף אסף שנער ותומר צוק מחוות צוק מסבירים איך מטפלים בחלקיו השונים בבית ומה מכינים עם המעדן של ארוחת החג
לחמניה שמנמנה ורכה ממולאת בחלקי פנים צלויים עם פטל מיובש מוגשת בתוך קערה עם מעט טחינה. השף תומר אגאי הצליח להפוך את השילוב המושלם שנוצר בין לחם ובשר אפילו למושלם יותר
אחרי שקטפו את תואר מסעדת השנה בלונדון על פאלומר משיקים חברי קבוצת מחניודה קייטרינג חדש תחת השם אגריפס ומעניקים מתכונים ירושלמיים במיוחד
מוריס ביטון שם על המנגל עטינים, מח וביצי שור, עוד מהזמנים שירושלים הייתה מחולקת. מדור המוסד מבקר במעוז הבשר הוותיק של מחנה יהודה
חלקי פנים הם מעדן כשמכינים אותם כראוי. השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מכין מועלאק, תבשיל חלקי פנים של טלה בסגנון ערבי
השף איתי הרגיל ממסעדת הבסטה והמעורב מסביר איך להתמודד עם חלקי הבשר הבעייתיים ביותר: חלקי פנים
מוח, שקדים, קורקבנים ולבבות מככבים היום בתפריטי מסעדות הגורמה. היום אבי ביטון מכין מצ'ומה טריפוליטאית וקונפי מח עגל