דיאנא, נצרת: ריקוד המכונה, וריקוד האנשים, בדרך לקבב המפורסם ביותר בישראל
חמישים שנה של אוכל, שלושים שנה של סכין, והאגדה עדיין כותבת את עצמה מדי יום
חמישים שנה של אוכל, שלושים שנה של סכין, והאגדה עדיין כותבת את עצמה מדי יום
חגיגות יום הולדת, ארוחות שמחות והרבה לב על הצלחת: החדשות הטעימות של ישראל
משתה קרניבורי, פסטיבל כל-ישראלי וחיים כהן על הבר: החדשות הטעימות של ישראל
המשימה הקשה ביותר בראש השנה היא לא להתמלא מהסלטים. דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא בנצרת מגיש כמה אופציות מפתות במיוחד לארוחת ראש השנה, מתוך ספרו החדש "בלדי"
לאחר שבביקורת במסעדה נמצא מצב תברואתי לקוי נשלל מהמסעדה רישיון העסק. "על המסעדה להפסיק מיד ולאלתר כל עיסוק או פעילות במסעדה מכל סוג שהוא"
עם קבב טלה מושלם, סלטים טריים ושאר מנות משתלמות ומשובחות, גם במשכנה הישן-חדש מכתיר אבי אפרתי את מסעדת דיאנא הנצרתית כאחת מהמסעדות הטובות ביותר בישראל
לרגל עונת הטיולים העפיל אבי אפרתי לנצרת, כדי לבדוק את דיאנא החדשה. המסקנה: ערכת הסלטים שווה התמוגגות מיוחדת ומנות הבשר מספקות תמורה אדירה לכסף
השף דוחול ספאדי פותח בחוף קוקוהאט, ליד חמי טבריה הצעירה, שלוחה של דיאנא מנצרת. הקבב והצלעות בהחלט יככבו בתפריט. פירות הים וערבוב בין בשר וחלב - לא
אם מתחשק לכם לטעום אוכל ערבי גלילי או דווקא כזה שמזכיר מסעדות תל אביביות - מצורף המדריך השלם למסעדות מומלצות בגליל התחתון
חלקי פנים הם מעדן כשמכינים אותם כראוי. השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מכין מועלאק, תבשיל חלקי פנים של טלה בסגנון ערבי
דוחול ספאדי פתח לאחרונה את הסניף החדש והגדול של "דיאנא"
פסטיבל הגלבוע שנפתח היום הוא אטרקציית חופש גדול, שמשלבת את הרצון לתפעל את הילדים עם אוכל טוב מתובל בדו קיום