השף המיתולוגי של דיאנא חוזר עם מסעדה חדשה
דוחול ספדי, השף שהפך את מסעדת דיאנא בפרט, ואת נצרת בכלל, למוקד עלייה לרגל, חוזר כעת עם מסעדה ערבית חדשה בכפר תבור, ונחסוך לכם את המתח - הקבב המיתולוגי נמצא שם
דוחול ספדי, השף שהפך את מסעדת דיאנא בפרט, ואת נצרת בכלל, למוקד עלייה לרגל, חוזר כעת עם מסעדה ערבית חדשה בכפר תבור, ונחסוך לכם את המתח - הקבב המיתולוגי נמצא שם
דוחול ספאדי, השף לשעבר של מסעדת דיאנא חזר לבשל; אבי אפרתי מגיע לעוד, המסעדה החדשה שלו, מוצא בה את הלאבנה הטובה ביותר שאכל בחייו, חומוס נפלא, קבב טלה על גבול הפלילי ושושברק מושלמים, נכון יש עוד בעיות, ועדיין - המוכתר הבלתי מעורער של האוכל הערבי שוב כאן
המשימה הקשה ביותר בראש השנה היא לא להתמלא מהסלטים. דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא בנצרת מגיש כמה אופציות מפתות במיוחד לארוחת ראש השנה, מתוך ספרו החדש "בלדי"
מי תקוע באייטיז, איפה תמצאו סקירה מקיפה של חומרי הגלם המקומיים, הספר שיעזור לכם לבשל בריא בלי להטיף מוסר ואפילו אלבום תמונות סובייטי - ספרי הבישול החדשים לחג
חומוס מעולה לכל שעה ביום, ועם תוספת קטנה הוא יכול להפוך למנה חגיגית בין רגע. השף דוחול ספדי מעניק מתכון מנצח לחומוס עם בשר טלה
השף דוחול ספאדי פותח בחוף קוקוהאט, ליד חמי טבריה הצעירה, שלוחה של דיאנא מנצרת. הקבב והצלעות בהחלט יככבו בתפריט. פירות הים וערבוב בין בשר וחלב - לא
מתחילים לתכנן את ארוחת ליל הסדר? לצד הקניידלך, המצות והאוכל הכבד, אל תשכחו להכין גם כמה סלטים קלילים ורעננים. השף דוחול ספאדי מרשת "דיאנא בעיר" מגיש כמה הצעות
חלקי פנים הם מעדן כשמכינים אותם כראוי. השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מכין מועלאק, תבשיל חלקי פנים של טלה בסגנון ערבי
רגע לפני שהעונה מסתיימת, מכין השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא תחתיות ארטישוק ממולאות בשר טלה שימלאו את הבית בניחוח אביב
דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מנצרת פותח לראשונה סניף שלה בחיפה. וזה לא הסוף - מתוכננים עוד סניפים בשנה הקרובה. היכונו לבואו של הקבב
דוחול ספאדי פתח לאחרונה את הסניף החדש והגדול של "דיאנא"
פסטיבל הגלבוע שנפתח היום הוא אטרקציית חופש גדול, שמשלבת את הרצון לתפעל את הילדים עם אוכל טוב מתובל בדו קיום
דוחול ספאדי מדיאנא חובר לרשת אגאדיר ויחד הם מוציאים המבורגר חדש ועסיסי המשלב בשר בקר וטלה