עראייס דגים של מאיר אדוני
בבסיסה של מנת העראייס עומדת פיתה שהופכת מצע לשלל מילויים שונים. מאיר אדוני מחליף אותה בפיתה דרוזית דקיקה ומוסיף לתוכה מילוי מפתיע
בבסיסה של מנת העראייס עומדת פיתה שהופכת מצע לשלל מילויים שונים. מאיר אדוני מחליף אותה בפיתה דרוזית דקיקה ומוסיף לתוכה מילוי מפתיע
דג הברמונדי ישראלי, שמגודל בחווה אקולוגית מיוחדת, הולך וכובש את התפריטים ובשלל מסעדות מדהימות תוכלו למצוא טוויסטים שונים עליו. ביקשנו משלושה שפים להציג את מנות הברמונדי ישראלי שלהם ולהסביר מה משך אותם להכניס אותו למסעדה. הכתבה שתעשה אתכם רעבים
השבוע נפתח להרצה הסניף הראשון של דוניא, רשת האוכל המהיר החדשה של השף מאיר אדוני. אז איך האוכל?
אחרי שהתפרסם בעיקר בזכות מסעדות יוקרה מתוחכמות מאיר אדוני יוצא במהלך מפתיע ופותח רשת אוכל רחוב עממית בפריסה ארצית. אז מה מגישים שם ואיפה ייפתח הסניף הראשון?
עסקיות צהריים חדשות במסעדת בינדלה האיטלקית, תפריט קיץ ברובע השישי וסדנאות שוקולד לילדים ונוער בגליתא. מה טעים השבוע