רוטב צרחות: סטייק ברמונדי ברוטב פוטנסקה של עומר מילר
לא חייבים תמיד דגים ברוטב אדום של סבתא. בחג הזה השף עומר מילר מכין סטייקים עסיסיים ובשרניים של דג ברמונדי ברוטב פוטנסקה עז טעם ועשיר באוממי
בשיתוף ברמונדי ישראלילא חייבים תמיד דגים ברוטב אדום של סבתא. בחג הזה השף עומר מילר מכין סטייקים עסיסיים ובשרניים של דג ברמונדי ברוטב פוטנסקה עז טעם ועשיר באוממי
בשיתוף ברמונדי ישראלילכל אורך השנה, חגים, סעודות שישי או סתם ארוחה מפנקת, הם דואגים לנו לדגים הטריים והטובים ביותר. לכן, הגיע הזמן שנפרגן להם בחזרה ונכיר את הסיפורים המרתקים שהביאו אותם לתחום
בשיתוף ברמונדי ישראלידג טרי, במיוחד בשרני ועסיסי, יכול להשתלב נהדר עם מגוון טעמים ולהתאים לכם לכל ארוחה. הנה כמה אפשרויות שממש שווה להכיר, ולנסות
בשיתוף ברמונדי ישראליאפייה, בישול ברוטב, צלייה ועוד - יש לא מעט דרכים שונות להכין דגים. מה היתרונות של כל האחת מהן ואיזה דג כדאי לבחור כדי שהמנה תצא מושלמת? התשובות - בפנים
בשיתוף ברמונדי ישראליהעיתונאית והמגישה איחדה כוחות עם מנכ"ל חברת אקוואטק פישריז, מורדי ללוש, למנה שכמעט אפשר להריח את הריח הנהדר שלה דרך המסך. צפו בסרטון המלא באדיבות "סיפור של טעם" - ערוץ האוכל
בשיתוף ברמונדי ישראליכוכב הריאליטי דניס רוסקוב, שמתאמן בימים אלו ל"נינג'ה ישראל VIP", לא היה בטוח שעם השם שלו הוא יכול להציג את דג הברמונדי, אבל טעימה אחת הספיקה כדי לשנות את דעתו. צפו בסרטון המשעשע
בשיתוף ברמונדי ישראלידגי הברמונדי שמגדלת חברת Aquatech Fisheries גדלים במערכת סגורה בין המתקדמות בעולם בתנאים מבוקרים, ללא כימיקלים ואנטיביוטיקה ובפיקוח וטרינרי, ומוכיחים שגם דגים יודעים להפריח את השממה
בשיתוף ברמונדי ישראלי