כמה מהיר, ככה טעים: פתיתים מישראל, רוטב מאיטליה
לא תאמינו כמה קל להפוך את מנת הפתיתים הביתית לסעודה עשירה בטעמים ים-תיכוניים של אנשובי, עגבניות, זיתים ושום
לא תאמינו כמה קל להפוך את מנת הפתיתים הביתית לסעודה עשירה בטעמים ים-תיכוניים של אנשובי, עגבניות, זיתים ושום
לא רצינו עוד מתכון משעמם של פרגיות בתנור, או מתכון לרוטב פסטה שכולם מכירים, בסוף חיברנו את שניהם יחד וזה הדבר הכי טוב שקרה לנו החודש
לא חייבים תמיד דגים ברוטב אדום של סבתא. בפסח הזה השף עומר מילר מכין סטייקים עסיסיים ובשרניים של דג ברמונדי ברוטב פוטנסקה עז טעם ועשיר באוממי
מה קורה כשפסטה איטלקית קלאסית מקבלת טוויסט מרוקאי? יוצא טעים. מנה המוגשת עם רוטב עגבניות חריף, זיתים ותוספת של מטבוחה שמעניקה שידרוג כולל