הכנסנו פרגיות לתנור עם רוטב פוטנסקה איטלקי, יצא וואו
לא רצינו עוד מתכון משעמם של פרגיות בתנור, או מתכון לרוטב פסטה שכולם מכירים, בסוף חיברנו את שניהם יחד וזה הדבר הכי טוב שקרה לנו החודש
לא רצינו עוד מתכון משעמם של פרגיות בתנור, או מתכון לרוטב פסטה שכולם מכירים, בסוף חיברנו את שניהם יחד וזה הדבר הכי טוב שקרה לנו החודש
לא חייבים תמיד דגים ברוטב אדום של סבתא. בפסח הזה השף עומר מילר מכין סטייקים עסיסיים ובשרניים של דג ברמונדי ברוטב פוטנסקה עז טעם ועשיר באוממי
לא תאמינו עד כמה קל להפוך את מנת הפתיתים הביתית לסעודה איטלקית עשירה בטעמים ים תיכוניים של אנשובי, עגבניות, זיתים ושום
מה קורה כשפסטה איטלקית קלאסית מקבלת טוויסט מרוקאי? יוצא טעים. מנה המוגשת עם רוטב עגבניות חריף, זיתים ותוספת של מטבוחה שמעניקה שידרוג כולל