סרפינה, תל אביב: בראנץ' שישי של דברים טובים מאיטליה, מה צריך יותר?
משהו לבצוע, משהו למרוח, משהו לשתות ומשהו לקנח. עם כל השאר נסתדר
משהו לבצוע, משהו למרוח, משהו לשתות ומשהו לקנח. עם כל השאר נסתדר
האיטלקית של יקי כביר מתחדשת בעסקיות צהריים משתלמות, בהאפי האוור משתלם לא פחות, ב"סאנדי קוקטיילס", ואף מחזקת את סופי השבוע בבראנץ' שישי
דג הברמונדי ישראלי, שמגודל בחווה אקולוגית מיוחדת, הולך וכובש את התפריטים ובשלל מסעדות מדהימות תוכלו למצוא טוויסטים שונים עליו. ביקשנו משלושה שפים להציג את מנות הברמונדי ישראלי שלהם ולהסביר מה משך אותם להכניס אותו למסעדה. הכתבה שתעשה אתכם רעבים
צריך לעבור לא מעט שלבים בשביל להגיע לכאן, אבל זה די שווה את הכול
יש כאן קבב אדנה וקבב אורפלי, צלוחיות קטנות ומסוכנות של מאזטים, כנאפה לוהטת וגם את פיני בלילי כלקוח שיודע משהו על אוכל טורקי: כל הפרטים על "מאריס"
אל תתנו לחששות מגימיק לא מוצלח לנהל אתכם, תפריט הפופ-אפ של "סרפינה" מבטיח הרבה ומקיים עוד יותר
זה לא מה שהם חלמו עליו ביום הפתיחה, אבל כרגע זה הכי קרוב שאפשר (ומאוד-מאוד מוצלח בזכות עצמו)
השמחה הקרתנית, המביכה, על הגעתה של סרפינה, מסעדת הסלבריטאים הניו יורקית לרמת אביב, נותרת ריקה, בוודאי נטולת בסיס קולינרי, ובעצם, עולם כמנהגו נוהג: עוד איטלקית גנרית שלא מבוצעת כמו שצריך נפתחה, היו רבות כאלו לפניה, עוד יהיו אחריה
סרפינה, המסעדה האיטלקית ממנהטן שמאכילה מפורסמים רבים, ממשפחת קרדשיאן ועד משפחת קלינטון, פתחה השבוע סניף ראשון בישראל, אז מה אוכלים שם ואיך נראית פיצה עם אבק כוכבים? הנה כל הפרטים