דווקא לא סוכר: זהו המזון המפתיע שגורם לעלייה בסיכון לסוכרת
מחקר שכלל כמעט 2 מיליון אנשים מראה כיצד בשר מעובד, בשר אדום ואפילו עוף משפיעים על הסיכון למחלת הסוכרת מסוג 2
מחקר שכלל כמעט 2 מיליון אנשים מראה כיצד בשר מעובד, בשר אדום ואפילו עוף משפיעים על הסיכון למחלת הסוכרת מסוג 2
קייטרינג בשרי מציע חוויה קולינרית ייחודית, מופתית ומפנקת במיוחד. כל הפרטים
שיתוף פעולה חדש של רשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' עם השף רן שמואלי מביא למרכז שולחן החג, קולקציית מתכונים שיסגרו לכם פינה לאירוח סעודת החג, כשהמנה המפוארת לחלוקה משפחתית שיצר אחד השפים המוערכים בישראל, עומדת במרכזה
אפליקציית המשלוחים המהירים לקניות מהסופר יאנגו דלי, מדווחת על עליה בדרישת הצרכנים ומפרסמת נתונים לפיהם חל גידול משמעותי במכירות של תחליפי בשר וחלב. מסקירה שנעשתה לקראת יום העצמאות האחרון, ניכר כי 15% מהמוצרים הנמכרים בתחום הבשר למנגל, היו תחליפים
הפיקניקים בחול המועד פסח וההכנות ליום העצמאות, הביאו לגידול משמעותי בצריכת בשר בישראל. ההערכות הן כי בתקופה זו גדל היקף המכירות בשיעור של כ-80% בהשוואה לחודש ממוצע. בדקנו איך תוודאו שהבשר טרי לפני הרכישה - וכמה תשלמו עליו?
מחפשים מקום של בשר איכותי? טרי? הגעתם למקום הנכון, את הבשרים הכי טובים בנתניה תוכלו למצוא רק במקום אחד: אצל רונן בשרים
הקולינריה האיכותית של המקום והאווירה הביתית הנפלאה, קנו למסעדה שם של כבוד הנראה היטב אצל קהל הסועדים הקבוע שפוקד את המקום מידי יום. - מקום נפלא, עם שירות מעולה, מנות בשריות מובחרות על הגריל, אווירה כפרית קסומה ומכניסת אורחים
אומניה היא תוספת מרעננת לנוף המסעדות בגליל, העיצוב עכשווי, המנות טובות, בחומרי הגלם אין פשרות והתמחור הגון ממש
"חוות הבוקרים" והשף מאיר אדוני, היועץ הקולינרי שמלווה את מותג הבשר בשנתיים האחרונות משיקים את "על האש", סדרת בשרים טחונים ומתובלים חדשה שעליה שקדו במהלך השנה האחרונה. הסדרה כוללת שני מוצרים בשר האהובים ביותר על הצרכן הישראלי - המבורגר וקבב
אחרי שיתוף פעולה מוצלח עם נבחרת השפים של יום העצמאות, רשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' גייסה הפעם נבחרת מומחים מובילה לכבוד ראש השנה שיצרה קולקציית מנות למרכז שולחן החג המורכבת מהמתכונים המשפחתיים האישיים שלהם שעברו מדור לדור
מתקרבים אל קהל היעד: רידיפיין מיט, לתחליפי בשר שאינם מן החי, תתחיל להפיץ את מוצריה ברשת AM:PM, שבאופן טבעי פונה ללקוחות אורבניים וצעירים יותר, ביניהם ריכוז גבוה של טבעונים, צמחוניים ומפחיתנים. לכבוד ההשקה יתקיימו שני אירועי טעימה, בת"א וברמת גן
בקבוצות האוכל בפייסבוק היא מכונה "מקדש הבשר האולטימטיבי", חובבי הבשר האמיתיים מגיעים אליה מכל אזור המרכז והשרון בלי לחשוב פעמיים ושמה יצא למרחקים כמשכן הקרניבורים הארצי. מסעדת המעשנה בינוב כבר בת 7 וזה זמן טוב להיזכר בחוויה הקרניבורית הייחודית שהיא מציעה
יום העצמאות, חג הפיקניקים והמנגלים, מאופיין בביקוש גבוה למוצרי בשר. בשנים האחרונות, עם העלייה במספר המפחיתנים, הצמחוניים, הטבעוניים ושוחרי הבריאות, חלה עלייה גם בביקוש לתחליפי בשר. כמה מאתנו יסכימו להחליף את הסטייקים ושיפודי הפרגית, ומהן האפשרויות?
לכבוד "חג המנגל הלאומי" הידוע גם בשמו יום העצמאות, רקמה רשת קצביות הבוטיק "מרינדו", שיתוף פעולה מעניין שיהפוך את המנגל המסורתי השנתי לחוויה קולינרית, היישר ממטבחם של שפים ישראלים מובילים. קולקציית השפים תהייה זמינה לרכישה עד ליום החגיגות שיתקיים השבוע
עם כל הכבוד לטקסים, המנגל המסורתי הפך עם השנים לאירוע המרכזי של חגיגות יום העצמאות. בשר איכותי אינו זול, אבל מורגש בטעמו, אינו דורש מאמץ או תיבול מיוחד והכי חשוב - צריך כשרון כדי להרוס אותו. אילו נתחים כדאי להכיר וכמה זה עולה לנו?
25 מסעדות לפתוח בהן שולחן משפחתי לפני, אחרי או במהלך הטיול
פרופ' איתמר גרוטו, יו"ר התאגיד לפיקוח וטרינרי מתריע: לא לקנות מוצרי מזון מן החי ממקורות שאינם מפוקחים - רכישת מוצרי בשר, דגים וביצים שאינם מפוקחים עלולה לגרום למחלות קשות, הפלות ואף למקרי מוות
רוצים לחוות חגיגת בשרים אמיתית? הזמינו לאירוע הבא שלכם את יוסי נדר, שף פרטי לארוחות חגיגיות או אירועים
משפחת בוארון, ידועה ככזו ששמה הולך לפניה בכל הקשור לבשרים. ציון, אב המשפחה הקים את הקצביה המפורסמת לפני 55 שנה בנתניה, כיום ישנו סניף נוסף בנתניה ועוד אחד בפתח תקווה. ירון, בנו של ציון, איתנו באולפן כדי לספר על העסק המשפחתי
אחד הכוחות העולים בעולם הקולינריה הישראלי הוא לידור כהן, שף שמבטיח וגם מקיים. את אהבתו למטבח רכש לידור כבר בילדות
יגל בן גיגי, הוא שף צעיר וחדשני המכין מנות גורמה מושקעות ומפורטות עבור מגוון סוגי אירועים. בזכות חומרי הגלם המשובחים, תשומת הלב לפרטים והתשוקה העזה לאוכל, הוא יוצר מנות אסתטיות עם טעמים רעננים ושילובים מפתיעים, שנותנות לכל סועד טעם של עוד
תושבי מדינת ישראל ידועים בתור חובבי אוכל משובח ומסעדות יוקרתיות, דבר שהפך להיות מורכב יותר בתקופת הקורונה. לנוכח כך, אנשים רבים החלו להזמין שירותי שף פרטי. הכירו את השף אליעד וקנין, שמגיע לבתי הלקוחות ומבשל עבורם ארוחה יוקרתית הכוללת חגיגה של טעמים
בכל פעם שהחבר'ה שלנו מחליטים לנסוע לצפון, מתעוררת הצעה שאי אפשר לסרב לה אצל אחד מהם שמכריז: עוצרים לטבילה קצרה בכינרת ומקנחים ב''סטקיית סלע'' שבטבריה
כבר 45 קיימת רשת השיפודיות, שהיא אחת מהנחשבות בתחום הבשרים והסלטים. למרות הקורונה המסעדות עובדות ומבצעות משלוחים וטייק אווי למאות הלקוחות שלא מסוגלים לוותר. שווה ביקור!
למעלה מחצי שנה פועל לו שירות של שף חדש ברחבי הארץ -Don De La Carne של השף עזר ארביב שבתקופה קצרה כל כך יצר שם שהולך לפניו בעולם הקולינריה הישראלי
ברוב מסעדות המזון המהיר הבשריות בישראל תוכלו למצוא מנות עוף בודדות, בדרך כלל בשולי התפריט. לטובת חובבי העוף המושבעים, יצאנו לבדוק את רשת ''צ'יקן סטיישן'' המציבה את העוף במרכז באמצעות מנות עוף בגריל טעימות להפליא
יוצאים מהעיר הגדולה? "אצל אדרי" ביהוד תמצאו שווארמה עסיסית, חומוס חם וטרי, מעורב ירושלמי, ועוד מנות שלא ישאירו אתכם רעבים
אחרי שכבש את לב הצופים בפריים טיים, גויס לאחרונה השף ארז קומרובסקי כיועץ קולינרי למסעדת גריל עץ, מסעדת הבשרים החדשה של מלון מצפה הימים, אשר פתוחה לקהל הרחב, ומחזירה למושג "פארם טו טייבל" את הכבוד המגיע לו
עידו בטצייג בן ה-17, ילד הפלא של הבשר, פתח אתמול את מזללת הבשרים המרשימה עידו'ס. העובדים במקום הם בני כיתתו, והוא דואג שכולם ייצאו שבעים ומרוצים, גם חסר בית שנקלע למקום. אנחנו כבר מאוהבים, ועוד לא דיברנו על הצ'יפס
במסגרת כתבות מערכת "המומחים" על המסעדות הנחשבות ברחבי ישראל לאחר חזרת המשק המקומי לפעילות בעידן הקורונה, הגענו גם למי שמסעירים את העיר באר שבע כבר כ- 7 שנים בזכות קונספט ייחודי, "מסעדת הפרה"
עמרי דן וארבעת בניו רכשו מקיבוץ חמדיה את העדר כדי לשמור על מפעל חייהם. כיום, ארבע דורות כבר מעורבים בעשייה והעניינים משגשגים, כולל התגברות על כל הקשיים שבדרך. עכשיו אפילו יש להם קצביית בוטיק חדשה
מייצרים נקניקיות מרגז עם מתכון משפחתי סודי, סוגי קבבים שונים כמו עיראקי, פיסטוק, רומני ומזרחי, המבורגרים מנתחי פריים ועוד. ביקרנו ב"באפלו מיטליז" וחזרנו עם מתכון מנצח
טרנד הבשרים המעושנים מתפשט במהירות. הכירו את המסעדות שבהן העישון מותר ואף רצוי
הכירו את "משפחת שכטר" מסעדת בשרים חדשה שעושה מטבח אמריקאי בהשראת יהודי ברוקלין, עם נתחי בשר מהמעשנת ותוספות כמו סלט תפוחי אדמה במיונז וחזרת, חלה לוהטת עם ממרח סלק חריף ואפילו פשטידת אטריות מעושנת, לחיים (במבטא אמריקאי)!
צ'יקטי חוגגת 5 שנים טעימות, השפית דליה אלחדף ממסעדת טוטומה חוזרת לפופ-אפ של שני ערבים, במסעדת חדר האוכל משיקים עסקית ערב משתלמת במיוחד, בושוויק מצטרפים לטרנד הבראנצ'ים הלוהט, ועוד המון חדשות חמות וטעימות
בית מלאכה ארטיזנלי לבשרים מבית מסעדות פונדק דה לוקס רוצה לשנות את האופן שבו אנחנו צורכים בשר, ולהפוך לנו את החיים לקלים וטעימים יותר, האם בקרוב נוותר על הליכה לקצביה?
במערה ליד ראש העין, בה חי לפני מאות אלפי שנים האדם הקדמון, מצאו חוקרים מדורה שהשתמרה במלואה, ומהווה את העדות המוקדמת ביותר לצליית בשר. אילו חיות הם אהבו לאכול?