תנו לריח להתפשט בכל הבית: בריוש במילוי ריקוטה ותפוחים מקורמלים
הבריוש הזה פשוט צועק "חורף", אז זה הזמן להכניס לתנור ולשים מים לתה
הבריוש הזה פשוט צועק "חורף", אז זה הזמן להכניס לתנור ולשים מים לתה
יוגב ירוס במדריך מפורט להכנת לחם בריוש שיפאר את השולחן שלכם. אחרי שראינו את המתכון אנחנו לא יכולים לסרב
הדרך ללחם הישראלי המושלם עוברת באיראן ובבוואריה, בכפר ביל"ו ובפלורנטין
שוב נכין עוגת שמרים או אולי דווקא נפנק בפאנה אל צ'וקולאטו? יוגב ירוס מלמד איך להכין לחם שוקולד איטלקי. מאפה הדומה לבריוש עם טעמים עדינים של קפה וקקאו המשובץ בשבבי שוקולד. כל פרוסה ממנו היא חלום
בצק שמרים רך ואוורירי במיוחד עוטף מלית מרציפנית מפנקת, ביתית וקלה מאוד להכנה. כזאת עוד לא אכלתם
כל שבת צריכה חלה, אבל שבת חורפית, זקוקה לבריוש. האופה טל סאסי מקונדיטוריית ג'ייקובס עוזר לנו למלא את הבית בריחות חורפיים עם מאפי בריוש מפנקים בניחוח תפוזים
סופגניות אפויות לא בהכרח חייבות להיות פחות שוות, סופגניות הבריוש של בוטיק סנטרל הן מהמוצלחות שיצא לנו לטעום, בזכות בצק חמאתי ואוורירי במיוחד הן מתקבלות רכות, קלילות ועדינות
לרגל יום הבסטיליה, ליאור משיח נזכרת בגעגוע בבריושים המטורפים שלמדה להכין בצרפת, ומשדרגת אותם לשתי גרסאות שונות: מתוקה עם פירות וסוכר, ומלוחה עם עגבניות שרי, זיתים, ארטישוק ומה שמתחשק
אחרי שתכינו פעם אחת חלת בריוש, לא בטוח שתוכלו לחזור אחורה לחלה המוכרת והרגילה. הקונדיטור ליאור גולן מ"לחם ליאור" בכפר סבא מלמד להכין את החלה הכי רכה וחמאתית שתטעמו
במסגרת פרויקט חנוכה נוסטלגי הקונדיטור דוד לאור נזכר בסנדביץ' פתי בר ושוקולד השחר ומשבץ את זכרון הילדות המתוק הזה בתוך סופגניית בריוש
הקונדיטור ירון שנלר ממאפיית ברד סטורי מחזיר עטרה ליושנה ומצוות לממתק הקוקוס הוורוד סופגניות בריוש. וואלה! אוכל בפרויקט חגיגי נוסטלגי לחנוכה
זה הולך להיות הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם - הקונדיטורית עדי קיהן מהמילק בייקרי מלמדת איך להכין חלות בריוש קטנות, רכות ואווריריות בקלות בבית
מיקי שמו לא חושש מהתפחות ומכין בריוש בגירסה מושחתת מלאה בגבינה וצימוקים. הכינו ריבה בהישג יד
טראפלס לצד השמפניה ובריוש לבוקר לספוג את האלכוהול. הקונדיטור לירן גרודה מכין שני קינוחי סילבסטר מגבינת כבשים
קינוח בשניים: מיקה שרון ואורי שפט מכינים קינוח מושחת לחג האהבה בריוש עם קצפת, קרם פטיסייר וקרם פרש
חוצים לחמניית בריוש ומפנקים אותה בקרם פרש ירוק, סלמון צרוב וביצי סלמון. מיקה שרון ואורי שפט מכינים מנה דקדנטית לט"ו באב
שף ערן ירוחם מכין בריוש, לחמניית חמאה עם מבטא צרפתי, משובצת בנטיפי שוקולד
אפשר היה להתאכזב מבצק הבריוש שלא הספיק לתפוח, אבל דנה העדיפה להסתדר עם מה שיש והכינה כיסונים ממולאים כל טוב