בצק פריך מושלם לעוגות, עוגיות, קישים וטארטים
הדרך הפשוטה והקלה, כולל טיפים ומתכון בסיסי שתמיד מצליח
הדרך הפשוטה והקלה, כולל טיפים ומתכון בסיסי שתמיד מצליח
למה לאפות רק טארט טאטן מתוק? במתכון הזה נעשה שימוש בשיטת הקרמול במחבת, והעוגה המפורסמת הופכת למאפה מלוח עם מתיקות עדינה שמעניקים בצלי השאלוט ועגבניות השרי
הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם, הרבה יותר טעים ממה שהתרגלתם
תחתית של בצק פריך אלוהי (סבלה ברטון) פשוט וקל להכנה, מעל קרם גבינה ושמנת ולסיום תותים טריים. עוגה נוסטלגית הכי טעימה וקלה שיש
עוגיות טביעת אצבע דאבל שוקולד, עשויות בצק פריך ועדין חמאתי במיוחד, שנמס על הלשון, במילוי נוטלה חלומי שמוסיף קרמיות מושלמת
הצנצנת הריקה של אינס שילת ינאי דרשה ריפיל. התוצאה היא משהו שכל אחד יכול לעשות כמו שהוא אוהב
עוגיות שושנים מגולגלות מבצק פריך מועשר בשמנת חמוצה ומלית של קצף וניל מתוק בטעם של פעם. כל כך פשוט והכי טעים שיש
האמריקאים קוראים לו פאי לימון, אצל הצרפתים מדובר בטארט והאיטלקים, הם מכנים את הקסם הזה - קרוסטטה לימונה (crostata al limone) וכשתתנו ביס בחמוץ-מתוק שעל הכפית, ייתכן ותרגישו סחרחורת קלה מרוב הנאה
הגאלט הצרפתי עשוי בצק פריך כמו הטארט אבל הוא פשוט וקל להכנה בהרבה. בתיה שורק מכינה אותו מקמח כוסמין מלא שמוסיף לו טעם אגוזי חורפי וממלאה בפירות העונה
שני סונדרס, לוקחת את הבאסקית שלה אל מחוזות השוקולד ורוקחת על בסיס העוגה מחבל הבאסקים שבדרום צרפת, גרסה מענגת במיוחד במילוי קרם פטיסייר שוקולדי ועשיר
הן מהירות להכנה, פריכות ממש, מתוקות ונחטפות ברגע - עוגיות רוגלך מבצק פריך ונימוח עם שוקולד ושקדים
דור משה מדד טמפרטורות בחוץ והבין שיש רק מתכון אחד שיכול לעזור
שילוב קלאסי ומנצח של בצק פריך, תפוחים מקורמלים ופירורים, הפעם כחיתוכיות מופלאות וטעימות במיוחד שאפשר גם להקפיא ולשלוף נגד החום
כשהשזיפים בשיא העונה זה פשוט מתבקש להכין מהם עוגה קיצית חמצמצה וקלילה, הפעם גם בשילוב תפוחים ובצק פריך פטנט עם מרקם ממכר שלא דורש קירור, רידוד או אפייה עיוורת
תחתית של בצק פריך מקמח כוסמין לבן ושכבה מתוקה שלא דורשת הכנת קרמל או בישול. בקיצור, אתם הולכים להתאהב
רותם ליברזון במתכון לרולדת בצק פריך במילוי חמצמץ של קונפיטורה פטל, שקדים ופירות העונה. כזו שעוטפים בהרבה אבקת סוכר לבנה, חותכים לעוגיות מגולגלות ואוכלים בערב סתווי בסוכה לצד תה חם. יש לכם 10 דקות פנויות? לא תצטרכו יותר
תמיד כיף לקבל משלוח מנות, אבל מה עושים כשמקבלים יותר מדי ממתקים? מירב שיינר מציעה לכם להכין רולדת קרנבל מבצק שמרים ועם כל הממתקים שקיבלתם
בצק פריך בהחלט עלול להרתיע רבים, אבל אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת כיצד מכינים בזריזות בצק פריך על בסיס שמן זית והופכים אותו למאפים אישיים ממולאים בכרישה, גבינת פטה וקייל שזוכה לטיפול מעושן
קינוח יפהפה שהאפייה שלו כיפית כמו אכילתו. נעמה נויהאוז אופה פאי תות אישי על מקל מבצק פריך במילוי ריבת תות