ד"ר שקשוקה בכבודו ובעצמו עושה לכם בראנץ'. לא תרוצו?
מחווה מרגשת, בראנץ' מרגש, פתיחה מרגשת: החדשות הטעימות של ישראל
מחווה מרגשת, בראנץ' מרגש, פתיחה מרגשת: החדשות הטעימות של ישראל
במסגרת המסע המיוחד של אבי ביטון ומאלטי בעקבות סודות החומוס של ישראל, פגש השף את בינו, שנחשב לאחד מעמודי התווך של הקולינריה הישראלית. התוצאה מרשימה ומה הקשר לסלרי? צפו
אחרי שהפך לאימפריה יפואית עם ד"ר שקשוקה והשווארמה המפורסמת, בגיל 65 בינו גבסו לא שבע ומגיע לשדרות רוטשילד עם בינו בפיתה
הקיץ רשמית כבר כאן, זמן מצוין לעשות היכרות עם המקומות הכי לוהטים של העונה הכי חמה בעיר ללא הפסקה. עכשיו כל שנותר לכם לעשות הוא להחליט האם ללכת על גלידריה, שווארמה, תאילנדית או יפנית?
אחרי מגעים שלא הבשילו עם השפים רפי כהן וירון שלו, יש קונה חדש לחלל השומם של מסעדת שולחן. לוואלה! אוכל נודע כי בינו גבסו, הלא הוא ד"ר שקשוקה, נמצא במגעים מתקדמים לרכישת המקום בכדי לפתוח שם מסעדת פיתות חדשה
אבי ביטון מגיע לפירגון והשתלמות זריזה בהכנת שקשוקות אצל ד"ר שקשוקה ביפו ומעניק בהשראתו גרסה משודרגת עם חצילים למנה האהובה
"רויאל שף", דרור רפאל, אביבית בר זוהר, הדר לוי וארז קליימן מסכמים את העונה עם שני המנצחים הגדולים: בינו גבסו ומריה פיסנץ
משתתפי "רויאל שף" התכנסו אצל ד"ר שקשוקה לצפייה משותפת בפרק הגמר הדרמטי. פגשנו אותם לשיחה על הזוגיות המפתיעה של מריה ולירן, ועל הברומאנס המפתיע לא פחות של בינו ונתן
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק לכם את מהתכון המשפחתי למפרום הטריפולטאי המסורתי של מסעדת ד"ר שקשוקה
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק מתכון לסרדינים מטוגנים ממולאים בעשבי תיבול
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק מתכון לחריימה: תבשיל דגים חריפים שאפשר למצוא כמעט בכל מטבח
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק את המתכון המנצח מהמטבח הטריפוליטאי: תבשיל בשר ואפונה מלווה בקציצות סולת. ארוחה שלמה בסיר אחד
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק את המתכון הסודי של השווארמה המדוברת ביפו.
שוק הפשפשים לא מפסיק להפתיע - בתקופה הקרובה ייפתחו במתחם השוקק לא פחות מ-3 מסעדות שף חדשות ומסקרנות: אונזה, אלמנטרי ואונאסיס