איך מכינים "חומוס של פעם"? כשאבי ביטון פגש את ד"ר שקשוקה
במסגרת המסע המיוחד של אבי ביטון ומאלטי בעקבות סודות החומוס של ישראל, פגש השף את בינו, שנחשב לאחד מעמודי התווך של הקולינריה הישראלית. התוצאה מרשימה ומה הקשר לסלרי? צפו
במסגרת המסע המיוחד של אבי ביטון ומאלטי בעקבות סודות החומוס של ישראל, פגש השף את בינו, שנחשב לאחד מעמודי התווך של הקולינריה הישראלית. התוצאה מרשימה ומה הקשר לסלרי? צפו
צפו: במסגרת המסע המיוחד של השף אבי ביטון ומאלטי לגילוי סודות החומוס בישראל הגענו הפעם למסעדת המוציא בירושלים, שם השף אבי לוי הימם את כולם עם חומוס במיה שאי אפשר להפסיק לזלול
צפו: המסע המיוחד של השף אבי ביטון ומאלטי לגילוי סודות החומוס בישראל לקח אותם הפעם למסעדת בכרם, בשוק הכרמל ואל השף קרלוס שהציג שילוב טעמים מרתק, שלא נתקלים בו בכל יום
צפו: במסגרת המסע המיוחד שלו עם מאלטי לגילוי סודות החומוס בישראל הגיע אבי ביטון עד למטבח של השף המפורסם ויחד עם הכינו חומוס עם בשר כבש. אז מה הטיפ המנצח של אהרוני לחומוס ביתי?
צפו: אבי ביטון המשיך את המסע המיוחד שלו עם מאלטי לגילוי סודות החומוס בישראל והגיע לקליפסו, מסעדת החוף של עומר מילר. שם, בין שלוק לשלוק של מאלטי, הם עבדו על המרקם והצבע המדויקים, ועל שילוב הטעמים שהופך את כל העסק לחלומי
צפו: אבי ביטון יצא עם מאלטי לגלות מהשפים הכי טובים בישראל את סודות החומוס. הוא נפגש עם השף תומר אגאי ובין שלוק לשלוק של מאלטי הם עברו על המתכון המעולה וגילו מה הטריק שאסור לכם לוותר עליו
רובנו מנסים לנהוג בהיגיון בחיי היומיום, אבל יש דברים שאנחנו פשוט עושים בלי לחשוב, כי הם מרגישים לנו טבעיים ונכונים. אספנו לכם את המיטב - כמה מתוכם גם אתם עושים?
כל סעודה מורכבת מצבעים שונים שיוצרים יחד חוויה אמיתית. רוצים להוסיף גם את הצבע השחור לתפריט שלכם? קבלו את המאכלים שיעשו את העבודה
צפו: שלחנו את גל זהבי לבדוק עם העוברים והשבים עד כמה מאלטי בא בטוב עם חומוס. ביקשנו מהם שיעצמו עיניים, ידמיינו את הביס, ואז יטעמו. התוצאות? קורעות מצחוק
יש כל מיני שילובי אוכל ושתייה שכולנו התרגלנו אליהם ונראים לנו טבעיים, אבל אין לנו מושג מה ההיגיון מאחוריהם. במבה עם קולה, פלאפל וענבים, חומוס ובירה שחורה ועוד. אז מה עשינו? ביקשנו מבלוגר האוכל שלנו עז תלם שיכניס קצת היגיון לדברים. לקרוא ולא להאמין
בירה שחורה היא לא רק סוג של קולה נטולת הלקאה עצמית. 'בא טבעי' מתמכר לטיפה השחורה ומשלב אותה במאפינס ולחמניות