קציצות ברוטב אדום, ממצרים עד ישראל
הן אווריריות, מקבלות יפה את הרוטב, יושבות מושלם גם בתוך לחם ועושות בית איפה שלא תבשלו אותן
הן אווריריות, מקבלות יפה את הרוטב, יושבות מושלם גם בתוך לחם ועושות בית איפה שלא תבשלו אותן
רגע לפני פסח מספרת ג'ולי אוזון, ממסעדת ג'ולי את סיפור יציאת מצרים שלה, שהוא רווי אוכל ומשפחה
מסעדה חדשה שנפתחה ברחוב סלמה בתל אביב מציעה מדי יום תבשילים חמים בקונספט של מסעדת פועלים מודרנית: מגוון מאכלי עדות - אוכל מצרי, עיראקי, מרוקאי ועוד
לאור ההתפתחויות האחרונות במצרים, לא נראה שנסע לשם בקרוב. 4 מתכונים מצרים שיחזירו אתכם לטעמים שעל גדות הנילוס
המתכון הזוכה של אתי ולי נעמת מבית שאן