חלום של כריך מסתתר בכניסה לקיבוץ
אבי ביטון נסחף יחד עם כל תושבי האזור אחרי ריח הלחמים והמאפים הטריים שאופף את המאפיה ובית הקפה אלחנן תרבות לחם בכניסה למשמרות, ובין עצי האורן שבחוץ הוא מתיישב לאכול את אחד הסנדוויצ'ם הכי טעימים שאכל
אבי ביטון נסחף יחד עם כל תושבי האזור אחרי ריח הלחמים והמאפים הטריים שאופף את המאפיה ובית הקפה אלחנן תרבות לחם בכניסה למשמרות, ובין עצי האורן שבחוץ הוא מתיישב לאכול את אחד הסנדוויצ'ם הכי טעימים שאכל
באחת הנקודות הכי אסטרטגיות על כביש החוף, נמצא חלומו של כל גרגרן שבדרכו ממקום למקום - המעדניה ביתנ'ס. אבי ביטון הגיע כדי לטעום בעצמו את הסנדוויץ' המפואר ששמו יצא למרחוק
אבי ביטון לא יוותר עד שימצא את הכריך של המדינה - הפעם הוא מגיע לגרציא קפה, בית אוכל קסום בקיבוץ העוגן, שם הוא מוצא כריך חביתה וחזה אווז, הכי מפנק, הכי ביתי, ויש לנו גם מתכון בשבילכם
אבי ביטון לא האמין שבתחנת דלק של אזור התעשייה עמק חפר הוא יימצא פטיסרי עם אווירה, ריחות וטעמים שכאילו נלקחו ממקום אחר ועוד יותר הופתע כשטעם את הסנדוויץ' שהכינה לו בעלת המקום והשפית אלה בוימן גורן
בחיפושיו אחר הסנדוויץ' המושלם, הגיע אבי ביטון רגע לפני חנוכה למזווה בפרדס חנה - כרכור, שם הכין לו דור כהן, סופגניה טריה במילוי אסאדו מעושן' מפורק מvעצם' עם איולי לימונים כבושים. המצאה גאונית או שילוב הזוי?
אבי ביטון מגיע בחיפושיו אחר הסנדוויץ' הטעים ביותר, לדיינר ההיסטרי של השף גיא גמזו - נונונו, כדי לטעום את לחמניות החלב הרכות והממולאות מק אנד צ'יז, שהפכו בין לילה לדבר הכי חם בעיר, ומכין בהשראתן מנה מושחתת לא פחות
שלחנו את השף אבי ביטון, חובב סנדוויצ'ים מושבע, לחפש את הכריך הטוב ביותר לפי ההמלצות שלכם, והפעם - כריך הסלמון המסקרן של קפה יום טוב ותשכחו מגבינת השמנת המוכרת והנדושה
אבי ביטון חוזר למוסד הסנדוויצ'ים האהוב עליו איציק ורותי ברחוב שינקין בתל אביב, בחיפושיו אחרי הסנדוויץ' הכי טעים, וטועם את כריך סלט הטונה הביתי, שמעלה בו זיכרונות מהעבר
כל מה שצריך בשביל להכין פיצה טובה בבית זה מתכון אחד טוב להיצמד אליו. אבי ביטון מגיע אל מסעדת פיאצה בדיזנגוף ולא עוזב עד שהוא משיג לנו את המתכון
מסעדת עדנה ברמת השרון, המתמחה בבישולים ביתיים ומנחמים מגלה לאבי ביטון את המתכון הסודי לתבשיל קציצות הכבש, שעושה לכל מי שאוכל אותו טוב על הלב
אבי ביטון יצא לחפש את המנה המתאימה ביותר לשולחן החג ומצא אותה במסעדת טשרניחובסקי 6 הוותיקה, שם הכין לו השף איל מרמלשטיין קדירת בשר פורטוגזית ביין אדום
אבי ביטון מגיע לבקר חבר ותיק, השף יוגב ירוס שפתח לאחרונה את מסעדת הוטל דה ויל בת"א. ממנו הוא מקבל מתכון לארוחת קיץ בניחוח צרפתי: סלט קייצי מענג ובאגט קלוי עם רטטוי
אבי ביטון מבקר במסעדה האיטלקית המשפחתית ג'מה, מתאהב במנת פפרדלה שוק טלה, ומשיג את המתכון הפשוט לביצוע. סבלנות, זה כל מה שצריך בשביל תבשיל הפסטה המפנק הזה
שילוב של מטבח איטלקי ומטבח גלילי הוא תמיד מרתק. אבי ביטון מגיע למסעדת איטליאנו דה לה קוסטה של חמודי עוקלה ומחלץ ממנו מתכון לשישברק חגיגי
אבי ביטון מבקר אצל פול במסעדת אספניה באשדוד, שם מכינים השניים מנת סרדינים מחותנים, ממולאים בעשבי תיבול, נוסח ספרד
אבי ביטון מבקר בבר המסעדה עלמא באשדוד, מוקסם מהוייב וסוחט מהשף את המתכון הסודי לפסטה במילוי תרד וריקוטה ברוטב כרישה וערמונים עם קרם סלק. בא בול בזמן לשבועות
תבשיל מהביל ועתיר תבלינים שנמזג מעל לחם מבושל ומפתיע - אבי ביטון מפרגן למקום קטן סמוך לאשדוד שבו בשלנית טריפוליטאית אמיתית מכינה עסידה ברינגה
לסוף השבוע הקרוב מכין אבי ביטון תבשיל טורקי זריז עם חצילים, עגבניות ופלפלים שמשתדכים לעוף. רק אל תשכחו את החלה הטרייה בצד
בפרגון השבועי קופץ אבי ביטון למסעדת גוג'ו המופלאה ברחובות ויוצר מנת עוף מתובלת ועזת טעם, ברוח המטבח האתיופי
תופעת השפים שמגישים סטריט פוד התפשטה מאוד בשנה האחרונה. לרגל פתיחתה של רשת דוניא של מאיר אדוני, אספנו עבורכם 12 מקומות שבהם תוכלו לטעום מנות של שפים מפורסמים במחיר שווה לכל נפש
אבי ביטון מסכם עוד שנת פירגון עם המתכון שהכי אהבתם השנה: המבורגר מושלם שמכינים במטבח הביתי בהשראת מסעדת ביסטרו סיטרו
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
מסעדת יריחו פועלת רק חודשים ספורים, אבל מנת כדור הים הקרוע הפכה כבר לשם דבר. אבי ביטון מפיח חיים חדשים בסלט הטאבולה ומוסיף לו שדרוג טרי וכיפי
מבחינת הישראלי המצוי שבועות אפשר לחגוג כל השנה. אבי ביטון מכין בהשראת קפה עץ התות ברחובות את עוגת הגבינה האהובה בגרסה עשירה, מהירה ונטולת גלוטן
בטורו השבועי מבקר אבי ביטון במקדש הבשרים פונדק דה לוקס ומקל עליכם את החיים עם מתכון פטנט בהשראתו: נקניקיות עוף קלות להכנה שדורשות מכם רק מעבד מזון וניילון נצמד
במקום להתעסק עם פחמימות וצלחות, אבי ביטון לוקח נתחי פרגית מתובלים ועוטף בעלי חסה. בהשראת מסעדת אסיה בשוק הפשפשים הוא מגיש את הנשנוש המושלם לאירוח
עם כמה תוספות לסיר הקציצות שלכם הוא יהפוך באורח פלא ממנה יומיומית ופשוטה לגולת הכותרת בארוחה חגיגית. אבי ביטון שולף עוד טריק מהשרוול
מסעדת גורדוס שמפורסמות במנות מוגזמות ומילקשייקים מושחתים מארחת את אבי ביטון, למנה משוגעת של המבורגר. בהשראתו, הוא מכין קציצות סלמון ביתיות
הקינוח הכי סיציליאני שיש הוא הקסטה, והוא מככב גם במסעדת נונו המצליחה בהוד השרון. אבי ביטון מפרגן למסעדה ולכם בגרסה משלו לקינוח ומשבץ מלית ריקוטה בין שתי עוגיות תחרה
אין פאוור קאפל חזק בעולם האוכל כמו השילוב המטריף בין בצק ובשר. אבי ביטון מפרגן למסעדת פאו וואו בראשון ומעניק מתכון ללחמעג'ון מטריף לסוכות
במסעדת גוז' ודניאל בשרון, בעלת הנוף היפהפה, מקבל אבי ביטון השראה לברד פודינג ונותן לכם את הגרסה שלו לקינוח שהכי כיף לשבור אתו את הצום
ראש השנה של אבי ביטון לא שלם בלי המנה הראשונה הזאת - סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר. ויש לו גם טריק שיהפוך את הבשר לעדין במיוחד
כמה אוכל להכין לאורחים ואיזה מנות להגיש? אבי ביטון עושה סדר עם טיפים מועילים לאירוח שיקלו עליכם את החיים ויאפשרו לכם לשבת עם האורחים בשולחן החג ולא לתזז
רוצים להרגיש איטליה בלי להחתים דרכון? אבי ביטון מבקר במסעדה המופלאה בתל יצחק, ומכין בהשראתה מנת פסטה עם גרמולטה שתגרום לכם ללקק את האצבעות
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
לטורקים יש שווארמה וליוונים גירוס. אבי ביטון מצא במקום הכי לא צפוי, טברנה יוונית קטנה ושמחה שמגישה גירוס בתוך פיתה מגולגלת כמו ביוון וחזר עם מתכון פשוט וקל להכנה בבית
כל אכלן בורקסים יודע שבשוק רמלה מסתתרת גרסה מושלמת של המאפה האהוב. אבי ביטון מבקר בשוק ומלמד אתכם להכין בבית בורקס מנגולד עם טריק
אבי ביטון מבקר במקדש הוופלים התל אביבי - החגיגה של באבט, ומכין בהשראתה וופל בלגי ביתי עם תפוחי עץ, שמגישים עם מייפל וגלידת וניל בצד
אוהבי הפריקסה האסלי יודעים, שאת הדבר האמיתי מוצאים בשוק רמלה. אבי ביטון מגיע לפרגן ומהנדס לכם מתכון
וירטואוז הדגים ויקטור גלוגר מארח את אבי ביטון לטאג'ין צפון אפריקאי. מדור הפירגונים השבועי נוחת במסעדת קלואליס ברמת גן
תמיד חלמתם להכין קובה ביתי אבל אין לכם זמן? אבי ביטון מעניק מתכון בהשראת מסעדת נאג'י העיראקית ברמלה, רק עם קיצור דרך שלא יאלץ אתכם לגלגל
אבי ביטון מגיע אל מסעדת שמונה המקומית ומכין בהשראתה קציצת גונדי פרסית אוורירית המוגשת בתוך מרק צח. תדליקו מזגן ורוצו להכין
אבי ביטון קופץ למסעדת בר א וין, ומקבל השראה לקרפ ממולא בכל טוב, שמהווה פתרון מעולה לארוחת בוקר או ארוחת ערב קלילה ומשפחתית
אבי ביטון מבקר אצל דילק, שמכינה את הבורקס הטורקי ששיגע בחודשים האחרונים את אזור המרכז. בהשראתה הוא מכין מאפה פילו במילוי תרד וגבינות
אבי ביטון מבקר במסעדת מיט אנד מיט במודיעין ומכין בהשראתה אסאדו ביתי, שמתחיל את דרכו בתנור ומסיים בצלייה שנותנת לו ניחוחות של מדורה
הסנדביצ'יה הכי לוהטת שאתם לא מכירים היא בכלל בבאר שבע - אבי ביטון קופץ לפינת אוכל ומכין בהשראתה סנדביץ' מייפל, חזה אווז ותפוחים
עד שהבשר יעלה על המנגל ביום העצמאות, לאבי ביטון יש מתכון מנצח לנשנוש של לפני הבשר - בקלאווה פילו במילוי בשר עגל עם פירות יבשים ופיסטוקים בהשראת מסעדת כרמים הדרומית
בשוק הצבעוני של באר שבע מסתתרת המסעדה הרומנית של סמי וסוסו. אבי ביטון קופץ לביקור ומכין בהשראתה כבד קצוץ בסגנון רומני שישדרג כל מצה
מסעדת מלגו ומלבר הפכה לאחד המקומות האהובים בשדרות רוטשילד. אבי ביטון קופץ לפרגן, מקבל השראה לפולנטה ומכין ארוחה מהירה ב-10 דקות
40 שנה של טיפול בבשר לא הולכים ברגל - אבי ביטון מבקר במסעדת רובינשטיין בנתניה, ומקבל השראה לתבשיל טלה עם אורז וירקות שורש