גדולים ביפן: סנהדרינק ברדיו 103fm
שליחנו המיוחד חזר מארץ השמש העולה עם ים של חוויות, שליחתנו המיוחדת חזרה מרחוב קרליבך קצת שיכורה ופיית היין חזרה לעניינים. הקשיבו הקשיבו!
שליחנו המיוחד חזר מארץ השמש העולה עם ים של חוויות, שליחתנו המיוחדת חזרה מרחוב קרליבך קצת שיכורה ופיית היין חזרה לעניינים. הקשיבו הקשיבו!
מזג האוויר הסגרירי עושה חשק למנות מנחמות, אך כאלו שמוכנות בזריזות, בדיוק מתוך הצורך הזה נולד המתכון של פסטת הצייידים הזאת - פסטה עם קוביות פילה בקר, פטריות, עגבניות שרי וגבינת פרמזן, בדיוק מסוג המנות שעושות חם בלב ומצריכות רק כמה דקות הכנה
אבי ביטון מבקר הפעם במסעדת הטאפאסים הוותיקה טפאו, שמחליפה את התפריט אחרי 15 שנה, ומקפיץ בהשראת מנת הפילה החדשה שטעם- נתחי פילה בקר בסגנון ספרדי עם פלפלים צרובים, זיתי קלמטה וירוקים טריים
אבי ביטון מכין מנה יוקרתית ואסתטית לחג פילה בקר חגיגי למרכז השולחן במילוי אגוזים קריספי
הגשם חוזר ועושה חשק לתבשיל חם בסגנון מזרח אירופאי. מסעדת פראג הקטנה מציעה מתכונים ל-3 קדירות עם בשר שיפיצו ניחוחות מושלמים ברחבי הבית
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה קרוצ'יניק פולסוסקי- גלילת פילה בקר ברוטב של יין לבן, שמנת ופטריות