אין יותר טוב מגולאש הונגרי קלאסי, אבל לנו יש משהו קטן וקל שישדרג אותו
תראו, מדובר בבשר נימוח עם תפוחי אדמה רכים ורוטב אדום עשיר, אז לא צריך להשתולל יותר מדי, ובכל זאת
תראו, מדובר בבשר נימוח עם תפוחי אדמה רכים ורוטב אדום עשיר, אז לא צריך להשתולל יותר מדי, ובכל זאת
יש משפחות שבהן הוא נוכח כמעט בכל שבת, יש כאלה שבהן הוא אורח כבוד רק בחורף, אבל אנחנו לא מפלים אף אחת בדרך
הימים הקרים הגיעו והגוף שלנו עובד שעות נוספות כדי לחמם אותנו. את העבודה הקשה הזאת צריך לתחזק באמצעות אוכל, רצוי מהסוג החם והמנחם, שישתלב עם החשק החורפי להתכרבל. הנה כמה אפשרויות שיענו על הצורך הזה בצורה מזינה ובריאה
לילי בן שלום ממסעדת ראצ'ה פותחת שולחן מכל הלב ונותנת השראה לתבשיל גרוזיני עשיר שיככב בחג השני. אבי ביטון מפרגן לחג שני
זהו כנראה אחד מהתבשילים הכי אהובים במטבח הצפון אפריקאי. כשמשלבים חומוס, קוביות בשר טרי ומקומי ופלפלים מובטחת לכם ארוחה מוצלחת שתקצור מחמאות
לאירועים חגיגיים, ארוחת שישי או סתם כשמתחשק תבשיל בשרי מושקע יותר - דליה היילפרין ממסעדת סופרה מכינה את הגולאש הגרוזיני
40 שנה של טיפול בבשר לא הולכים ברגל - אבי ביטון מבקר במסעדת רובינשטיין בנתניה, ומקבל השראה לתבשיל טלה עם אורז וירקות שורש
מלכת החורף במטבח היא הקדירה. השף ניר צוק מכניס לסיר גדול נתחי בשר איכותיים עם שומר, שעועית לבנה וירקות שורש שמתבשלים שעות ביין אדום. מושלם לאירוח או לכל ארוחה משפחתית
החורף הוא הזמן לתבשילי בשר בבישול ארוך, הפעם איתן ונונו ממסעדת החלוצים מכין תבשיל לחי. נתח עשיר בטעמים ומפנק שמתבשל שעות ביין אדום והכי כיף לאכול עם פירה
לאורלי פלאי יש טריק להבאת הגשם, היא מכינה סיר גולאש ומזג האוויר כבר מסתדר בהתאם. יחד איתו מתקבצים אורחים שבאים בעקבות ריח הבצלים וקוביות הבשר שנמסות בפה
בשיתוף סוגתמנה חגיגית, אבל כזו שלא דורשת הרבה שלבי הכנה בין כל ההכנות והארגונים שיש לנו גם ככה- כזו בדיוק היא קדירת האסאדו של השף שאול בן אדרת. מכניסים את הבשר עם כל המצרכים לסיר אחד ושוכחים ממנו. אחרי שעתיים תצפה לכם הפתעה ריחנית וחגיגית
אסף גרניט ממחניודה מכין עצמו ליום החורפי ומבשל קדירת חורף מבושלת שעות עם זנב שור וגריסי פנינה
הגשם יצא להפסקת תה, אבל הקור עדיין פה: 5 מתכונים לתבשילי קדירה עם יין, מצריכים קצת סבלנות, שבסוף משתלמת
2 קדירות בשר ותבשיל ירקות שורש של אייל שני הם הפתרון המכרבל ליום החורפי, הגשום והקודר שבחוץ
ערן ירוחם מגיש את תבשיל החורף האחרון לסידרה: צ'ילי קון קרנה עם טורטיה ועלים ירוקים. קלאסי למי שמופתע על ידי אורחים
ערן ירוחם ממשיך לבחוש בקדרה והפעם הוא מוציא ממנה את המנה בעלת השם המסתורי: ג'וגה בדן ג'אן תבשיל עוף וחצילים
המתכון השבועי של ערן ירוחם: עופיונים במרינדה ממולאים באורז בסמטי ופטריות
ערן ירוחם בא לכם טוב בשבתון חורפי עם מתכון לפאייה פרגיות, שתשאיר אתכם קלילים מספיק לקבל את ההחלטה הנכונה בקלפי
ערן ירוחם מחמם לכם את החורף עם תבשילי קדרה והפעם בנוסח אינדונזי: תבשיל בקר בקארי אדום ובוטנים