שישקו, תל אביב: מהאוכל ועד האלכוהול, קשה לבקש יותר בעיר
הבר הוותיק שהתחיל את טרפת מתחם בית הכנסת הישן לוקח את כל שמחת החיים הבולגרית, האוכל הטוב והאלכוהול המשובח ועובר קרוב לים ולשוק הכרמל
הבר הוותיק שהתחיל את טרפת מתחם בית הכנסת הישן לוקח את כל שמחת החיים הבולגרית, האוכל הטוב והאלכוהול המשובח ועובר קרוב לים ולשוק הכרמל
אחרי 14 שנה של כבד קצוץ, קציצות פראסה, צ'ייסרים ובירות, שישקו עוזב את מתחם בית הכנסת הגדול. אלעד דור, הבעלים, מסכם את התקופה ומזמין את כולנו למסיבת פרידה שיכורה במיוחד. ניפגש שם
מה קורה ביום האחרון של שישקו ליד בית הכנסת ואיך שותים את כל היקבים האלה? החדשות הטעימות של ישראל
ישיבה ספונטאנית בבר וותיק, עוררה אצלה זיכרונות ממוסדות השתייה של פעם, שעוד לא סגרו סופית את הברז. והלוואי שגם לא ייסגרו. טליה לוין מתגעגעת
כבר כמעט עשור ששישקו מצליחה לשלב אוכל בסגנון בלקני מעולה, אלכוהול משובח ואווירה שמחה באחד ממתחמי הבילוי הכי חמים בתל אביב
מזללת ההמבורגרים ויטרינה מגלה את המיקום של הסניף החדש-ישן, בהוטל מונטיפיורי וקופי בר חוגגים את הלילה הארוך ביותר בשנה ומסעדת ז'אז'ו וינו בשרונה נסגרת. פותחים שבוע- כל חדשות האוכל
החמארות והמסעדות הבלקניות של תל אביב פוצחות בפסטיבל קייצי של מוזיקה, מאזטים ושפע אלכוהול - טעימה מהחגיגה של אוזריה, שישקו ויאסו תל אביב
עם מוזיקה צוענית, בעלים תוניסאי ואניס בלקני, נפתח בר-חמארה בולגרי על ידי אושיות האלכוהול בתל אביב