ברבוניות ממולאות מטוגנות
הבשלנית מרים אבוקסיס מעכו במתכון לברבוניות ממולאות בעשבי תיבול
הבשלנית מרים אבוקסיס מעכו במתכון לברבוניות ממולאות בעשבי תיבול
ישיבה ספונטאנית בבר וותיק, עוררה אצלה זיכרונות ממוסדות השתייה של פעם, שעוד לא סגרו סופית את הברז. והלוואי שגם לא ייסגרו. טליה לוין מתגעגעת
השף של מסעדת "איטליאנו דה לה קוסטה" אמור היה לטוס מחר לארצות הברית לקראת אירוע מיוחד במסעדת ברבוניה בניו יורק - אך מכוניתו נפרצה ונגנבו ממנה המסמכים אשר בלעדיהם הוא ייאלץ להישאר בארץ. כעת הוא פונה אל הפורץ: קח את הכסף, אבל בבקשה החזר את המסמכים
עזרא מרמלשטיין, מייסד מסעדת הדגים המיתולוגית ברבוניה בתל אביב, הלך לעולמו היום. מרמלשטיין בחר לסיים את חייו בשווייץ, עקב נסיבות בריאותיות, יום לפני יום הולדתו ה-74
בלי לפחד מאידרות, ראשים ודג עשוי למחצה, השף עומר מילר מכין ברבוניות צלויות על סלט שעועית לבנה
עם ידע בסיסי בהכנת חביתה וסלט גלי רבינק יוצאת לבדוק סדנאות בישול במדור חדש. והשבוע הכל על המטבח האיטלקי סיציליאני בקוק סטור