קונפי קישוא בלאדי
המושג "קונפי" מתייחס לבישול בשמן עמוק. בניגוד לטיגון, בשיטה זו הבישול נעשה על חום נמוך מאוד ולאורך זמן. הבשלן אלון בר מלמד כיצד מכינים קונפי של קישואים בלדי שמגישים עם יוגורט כבשים
המושג "קונפי" מתייחס לבישול בשמן עמוק. בניגוד לטיגון, בשיטה זו הבישול נעשה על חום נמוך מאוד ולאורך זמן. הבשלן אלון בר מלמד כיצד מכינים קונפי של קישואים בלדי שמגישים עם יוגורט כבשים
גרסאות מוקדמות שלו כיכבו כבר בתקופת תנ"ך, הוא קרוב רחוק של הדלעת ואם מבשלים אתו נכון הוא מספק המון טעם לכל מנה. סיפורו של הקישוא שאומץ בחיבה על ידי מטבחים רבים בעולם