בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין יותר בית מזה: תבנית ממולאים של אהבה, ושל חורף
מתכון ביתי מלא באהבה לממולאים שנאפים ברוטב מושקע
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון ביתי מלא באהבה לממולאים שנאפים ברוטב מושקע
המושג "קונפי" מתייחס לבישול בשמן עמוק. בניגוד לטיגון, בשיטה זו הבישול נעשה על חום נמוך מאוד ולאורך זמן. הבשלן אלון בר מלמד כיצד מכינים קונפי של קישואים בלדי שמגישים עם יוגורט כבשים
גרסאות מוקדמות שלו כיכבו כבר בתקופת תנ"ך, הוא קרוב רחוק של הדלעת ואם מבשלים אתו נכון הוא מספק המון טעם לכל מנה. סיפורו של הקישוא שאומץ בחיבה על ידי מטבחים רבים בעולם