זה מה שיקרה לגוף שלכם אם תאכלו קישוא על בסיס יומי
קישוא אולי נראה כמו ירק פשוט, אבל הוא עשיר במים, סיבים ונוגדי חמצון שמועילים למערכת העיכול, הלב, העיניים והעור. כך תפיקו ממנו את המרב - עם אזהרה אחת קטנה
קישוא אולי נראה כמו ירק פשוט, אבל הוא עשיר במים, סיבים ונוגדי חמצון שמועילים למערכת העיכול, הלב, העיניים והעור. כך תפיקו ממנו את המרב - עם אזהרה אחת קטנה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון ביתי מלא באהבה לממולאים שנאפים ברוטב מושקע
המושג "קונפי" מתייחס לבישול בשמן עמוק. בניגוד לטיגון, בשיטה זו הבישול נעשה על חום נמוך מאוד ולאורך זמן. הבשלן אלון בר מלמד כיצד מכינים קונפי של קישואים בלדי שמגישים עם יוגורט כבשים
גרסאות מוקדמות שלו כיכבו כבר בתקופת תנ"ך, הוא קרוב רחוק של הדלעת ואם מבשלים אתו נכון הוא מספק המון טעם לכל מנה. סיפורו של הקישוא שאומץ בחיבה על ידי מטבחים רבים בעולם