אושפלאו, הגרסה לממהרים
מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה? אושיית הרשת דניאל עמית והשף אבי ביטון מכינים סיר אושפלאו בגרסה הזריזה שלו, אבל תאמינו לנו - היא ממש לא נופלת מהמקור בטעם שלה
בשיתוף עוף טובמחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה? אושיית הרשת דניאל עמית והשף אבי ביטון מכינים סיר אושפלאו בגרסה הזריזה שלו, אבל תאמינו לנו - היא ממש לא נופלת מהמקור בטעם שלה
בשיתוף עוף טובשום דבר לא הכין אותנו לקראת הביס הנפלא הזה - ציפוי פירורי פנקו פריך וזהוב מבחוץ, מילוי ממכר של קורנביף מטוגן עם בצל ובצק עדין שמחבר הכל. אינס שילת ינאי עושה זאת שוב והפעם עם כיסונים מטורפים שפשוט שווים את מעט ההשקעה
בשיתוף עוף טובמאפי שמרים שמנמנים וזהובים במלית מלוחה של קורנביף, בצל מטוגן ופסטו שימלאו את הבית בריחות נעימים של אפייה
בשיתוף עוף טוביש דרך אחת מהירה, פשוטה וסופר טעימה לארח חמישה אורחים רעבים והיא לא מצריכה יותר מ-15 דקות הכנה, אבל נראית מיליון דולר
בשיתוף עוף טובכבישת בשר היא טכניקה עתיקה שנועדה לשמר את הבשר הטרי לתקופות ארוכות. אבל מעבר לכך, כבישה נכונה מרככת את הבשר ומעשירה אותו בטעמים וארומות וכל שנותר הוא לשדך את הקורנביף לקורנישונים, לחם וחרדל או מיונז
במקום לנסוע עד לניו יורק בשביל כריך קורנביף טוב, למה שלא תכינו בעצמכם בבית? קבלו גרסה קלה ופשוטה לכריך המפורסם עם כרוב כבוש ואיולי חזרת חרפרף