שנהיה לראש ולא לזנב: תבנית דגים הכי פשוטה והכי טעימה
מנה שמכינים במהירות ובקלות לערב ראש השנה ולחגים. רק לרסס בשמן צ'ילי ולהכניס לתנור לחצי שעה
מנה שמכינים במהירות ובקלות לערב ראש השנה ולחגים. רק לרסס בשמן צ'ילי ולהכניס לתנור לחצי שעה
הצ'ילי האדום והחריף גדל פה בארץ, וצריך להשתמש בו במתינות. אמיר קורנברג מכין ממנו מנת דג נהדרת
ארוחה שלמה וטעימה, בלי להשתולל עם הארנק
מחסור עולמי בצ'ילי הפך את הרוטב הזה, שהומצא בארה"ב על ידי מהגר סיני ב-1980- ועולה לרוב כמה דולרים בודדים לבקבוק, ליקר המציאות. כמה יקר? 70 דולרים לנוזל האדום, הסמיך והחריף, שמבוסס על צ'ילי ושום
קשה מאוד להרוס אותן, הן תמיד זמינות ובמחיר שווה לכל כיס. עז תלם עם מתכון לכנפיים ממכרות
לרוב, זה או שאנשים שונאים חריף או שאוהבים. במחקר הזה יש בשורה טובה ומשמחת לאוהבי הפלפל החריף. מטא-אנליזה רחבה מצאה, שוב, שהירק החריף תורם לבריאות שלכם בצורה מעוררת השראה
מחקר איטלקי שעקב אחרי עשרות אלפי אנשים במשך שמונה שנים מצא כי לאכילת פלפל חריף הייתה השפעה מגינה על הלב. אז כמה פעמים בשבוע כדאי לאכול פלפל צ'ילי והאם ההשפעה המגנה קשורה גם למה שאוכלים ליד החריף?
יונית צוקרמן, הלא היא מלכת המטבח מכינה לנו צהריים של פרגיות עם פטריות ברוטב בוטנים מושלם, מתכון שנכנס ישירות לרשימת המועדפים שלכם
בפעם הבאה שאתם מתכננים ארוחה זוגית, אל תשכחו גם להשקיע באלכוהול מפנק לצד האוכל. המסעדן יריב מלילי (בית תאילנדי, קאב קם) עם קוקטייל אקזוטי על בסיס ברבן, צ'ילי וליים, שמומלץ להגיש לצד מנות עוקצניות ומעוררות
ליאור משיח אכלה ארוחה בלתי נשכחת בפופ אפ של מסעדת נומה במקסיקו, בהשראתה היא מכינה פאי שוקולד מריר וצ'ילי שמשאיר בפה טעם עז ומדהים
חממו את הווק: מחקר עדכני מצא שאכילת ג'ינג'ר וצ'ילי עשויה לעכב את ההתפתחות של גידולים סרטניים בריאות. מסתבר שהשילוב בין החומרים הפעילים בשני התבלינים מניב יותר מתבשילים עזי טעם
עונת היורו בעיצומה, הימים הארוכים מזמינים לאירוח נעים של חברים ובני משפחה ונעמה נויהואוז נרתמת לאפות לכם את הנשנוש המושלם לצד הבירה- מאפים קטנים בסגנון פחזניות עם עוקצנות של פתיתי צ'ילי ופרמזן. תענוג אמיתי שגם אפשר לארוז ולקחת לים
זו כנראה ההתערבות הטיפשית ביותר אי פעם: שני אחים דנים החליטו לטעום את סוגי הצ'ילי החריפים ביותר - והכול בשביל סכום זעום. התוצאה: צרחות, דמעות, נזלות ותגובות זועמות של גולשים
פנו מקום במקרר לבירה החדשה והמפולפלת המגיעה בתוספת רוטב סרירצ'ה חריף במיוחד - שילוב לאמיצים בלבד
עובדת במסעדה זכתה לשבחים, לאחר שגרמה לצעיר שניסה לפתוח את הקופה להתפתל מכאבים עד להגעת המשטרה. אפילו אביו של השודד שיבח: "הייתי שופך עליו גם שמן רותח". צפו
בזמן שדנה מלמד נשבתה בקסמי ההנקה, ניר דגן הסתחרר ממטבחי דרום-אמריקה. השבוע הוא בישל לה ארוחה לטינית טעימה עד כאב
כשצבי טריגר הגיע לראשונה לניו יורק הוא התוודע למקום שמכין בוריטו מצויין, היום הוא מגיש את הוריאציה שלו למנה