החורף עוד לא התחיל והקדירה הזאת כבר ניצחה אותו, בגדול
יש בה שילוב מושלם בין דיוק צרפתי, חספוס כפרי וצניעות של בית סבתא
יש בה שילוב מושלם בין דיוק צרפתי, חספוס כפרי וצניעות של בית סבתא
לא מעט דוכנים של אוכל רחוב יש על הרצל ברחובות, אבל הרדאר של המונה אף פעם לא מאכזב אותו, וכך הוא מתגלגל ל"פיתה." הדוכן שמציע בוריקה וצ'וריסוס בפיתה אחת מושלמת שמצליחה לסחוב הכל, וזה עוד בלי שאמרנו מילה על החציל וההום פרייז
ביקור במסעדת לווייתן האילתית נתן לאבי ביטון השראה לרוטב ביתי ממכר, והתוצאה היא שקשוקה עם צ'וריסוס ולימונים כבושים, שעושה חם ונעים בבטן
איתן ונונו ממסעדת החלוצים 3, מקבל את החורף עם מרק מולים בציר עגבניות, ויין לבן עשיר בטעמים מעושנים, ומסביר בעזרת טריק פשוט איך לעבוד נכון עם הצדפות בבית
לפני שאתם חוזרים הביתה מורעבים וטורפים את כל המקרר בלי הבחנה, תעצרו. יש לנו ארוחת ערב מקסימה ומענגת שלא דורשת כמעט עבודה. רות אוליבר מכינה קלתיות מטורטייה ואופה עם צ'וריסוס עסיסיות וביצה ב-10 דקות . עכשיו אפשר לטרוף בנחת וגם ליהנות
הטיול הגדול של מדור האוכל העולמי בדרום אמריקה מגיע לסיום. השף ניקי גרנר מאל גאוצ'ו מלמד להכין שתי מנות אייקוניות מהאזור שבו קינוח הוא רק תירוץ לעוד בשר: אינצ'ילדה בציפוי פריך ונקניקיות צ'וריסו