צ'אנג בה: יכול להיות שמצאנו את המסעדה התאילנדית הכי טובה בישראל
עוד נסיעה, עוד קורס, עוד התמקצעות, עד שמתאהבים
עוד נסיעה, עוד קורס, עוד התמקצעות, עד שמתאהבים
עולם המסעדנות חזר לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל פעם נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם בבית. והפעם, קאו פאד - אורז מוקפץ הכי טעים שיש של מסעדת צ'אנג בה. כל עוד מקפידים על כמה כללים, תגלו כמה פשוט וקל להכין אותה בבית
אם גם אתם נאלצתם להמיר את החופשה המשפחתית בתאילנד לאחת בצפון, שווה לתת קפיצה לצ'אנג בה ביקנעם - מזללה אסיאתית חביבה, שמתומחרת ברוח הזמן, ומספקת את הסחורה בחינניות ויעילות
אחת המנות המושלמות ביותר שאכלתם בתאילנד ואתם לא זוכרים את שמה היא כנראה הפאד סי יו - אטריות רחבות מוקפצות עם ברוקולי, בשר בקר וביצה. אבי ביטון קפץ לביקור במסעדת צ'אנג בה בחיפה וחילץ מתכון
מאוכל הודי ותאילנדי, דרך איטלקי ועד בר קוקטיילים סקסי - בחיפה פועלת סצינת מסעדות איכותית ושוקקת. גל השריפות האחרון בעיר הוא עילה מצוינת לבוא ולתמוך בה דווקא עכשיו, ולאכול במסעדות הכי טובות שלה
החיבה העזה של הישראלים לתאילנד מתבטאת בשפע של מסעדות תאילנדיות איכותיות. קבלו את רשימת 9 התאילנדיות שאתם חייבים להכיר מחיפה עד אשדוד ואת המסעדה החדשה שבדרך שמבטיחה להציב רף חדש בארץ למטבח האהוב זה
רוח חדשה מנשבת בעיר התחתית של חיפה - רק בחודשיים האחרונים נפתחו באיזור שתי מסעדות שף נגישות, פיצרייה, בר פסטה והיד עוד נטויה