אוכל רחוב ירושלמי, ללא הגבלה: חמש המילים שעשו לנו את השבוע
ביצים עלומות, דגים מושלמים וכל הבשר הטוב של רמת הגולן: החדשות הטעימות של ישראל
ביצים עלומות, דגים מושלמים וכל הבשר הטוב של רמת הגולן: החדשות הטעימות של ישראל
בואו רעבים, בואו מוכנים, ואל תצחקו כשיספרו לכם בפנים מה המחיר
יחי זינו מביא לפסטיבל תל אביב EAT את יחידת הקומנדו של פסקדו, מה זה אם לא מרחב מוגן?
אכלנו שלוש מנות מעולות, אז כמה כבר יכול להפתיע דג ברוטב עגבניות? סיפורה של צלחת שנוגעת בשלמות
פסקדו המסעדה הנחשבת מאשדוד הגשימה חלום לילד שנאבק בסרטן הדם וחלומו לבשל עם שף על. הוא הכין ארוחה מדהימה ל - 27 מחבריו המתמודדים עם מחלת הסרטן ובני משפחותיהם
הדמעות של רז רהב, הנבואה של שר התיירות והמינגלינג עם קולגות מערב הסעודית. יאיר גת ליווה את השפים הזוכים באחד הערבים המרגשים בהיסטוריה של הקולינריה הישראלית
עולם המסעדנות מתעורר שוב לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל פעם נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם. הפעם הגענו למסעדת פסקדו באשדוד של יחי זינו ולמדנו איך להכין בבית מנת דג מושלמת עם אורז - כזו שלא תאמינו שאתם הכנתם בעצמכם
סטייק שצריך דרכון, פריקסה שלא צריך שום דבר, בית קפה של בוקר וכמה מהחופים הכי יפים בארץ: המלצות אוכל טובות באמת באשדוד
אם עוד לא יצא לכם לבקר במסעדת פסקדו באשדוד, אתם חייבים ביקור בהקדם, רק אל תשכחו להזמין מקום מראש
בודדים הם המקומות מחוץ לעיר שאבי אפרתי מגדיר כ"שווים נסיעה". מסעדת הדגים פסקדו באשדוד היא מאותם מקומות נדירים, עם שף צעיר שלא רק מבטיח אלא מקיים, כזה שמפגין יד טובה ומקצוענות החל מהשירות ועד למנות
ברוסקטה ים תיכונית: אבי ביטון ביקר במסעדת הדגים המפורסמת פסקדו באשדוד, וחזר משם מאוהב דווקא בארטישוק. לכבוד האביב, הוא החליט ללמד איך מכינים ברוסקטה עם טעמים עזים שמגישים לצד יין לבן צונן