עוגיות שוקולד פאדג' בקלי קלות
בלי מיקסר, בלי באן מארי וסיבוכים מיותרים. כל מה שצריך זה שתי קערות, מטרפה, לקקן ומצב רוח לעוגיות השוקולד הכי שוות בעולם (ואל תגלו, אבל הן מקמח מלא)
בלי מיקסר, בלי באן מארי וסיבוכים מיותרים. כל מה שצריך זה שתי קערות, מטרפה, לקקן ומצב רוח לעוגיות השוקולד הכי שוות בעולם (ואל תגלו, אבל הן מקמח מלא)
בתקופה כזו אנו רוצים לשמח את הילדות והילדים שלנו. מבטיחים לכם כשתגישו להם את פאדג' הגבינות הזה, עם הפתעות בצורת שברי עוגיות אוראו, אף ילד לא ישאר אדיש
במזג אוויר הפכפך שכזה כל מה שצריך להרמת מצב הרוח הן עוגות פאדג' שוקולד אישיות. ההכנה שלהן קלילה וזריזה והתוצאה טעימה עד מסוכנת לחובבי השוקולד
חום יולי כבר כמעט מאחורינו אבל אוגוסט עוד לפנינו, והשרב הגדול נותן את אותותיו, אז הכנו לכם כמה מתכונים קפואים ומתוקים שיעזרו לכם לצלוח בשלום את הסופ"ש (והחודש) הקרוב
המתכון המהיר והממש פשוט הזה להכנת פאדג' קיט קאט יגרום גם לאנשים שמעולם לא אפו עוגה - לרוץ למטבח להכין אחת. מה שמושלם פה זה שתוכלו להכין גרסאות דומות של העוגה עם טורטית, טים טאם, פסק זמן או כל שוקולד אחר שאתם אוהבים
השפית והמתכונאית מאיה דרין משיקה את ספר האפייה המושלם לכל חובב אוכל "דיסקו מתוקים", ואנחנו מיהרנו ללקט ממנו כמה מתכונים שאהבנו במיוחד - הראשון מתוכם הוא פאדג' שוקולד תפוזי ומושלם שתוכלו להשוויץ בו כבר בחג הקרוב
בין אם אתם מתכננים לצום או לרדוף אחרי הילדים עם אופניים, לאורלי פלאי יש בדיוק את מה שאתם צריכים- פאדג' שוקולד בננה שיחזיר לכם את האנרגיה לגוף
השבוע נעמה לומדת לשחרר שליטה במטבח, ומצרפת אליה למטבח את בתה. יחד הן מכינות עוגת פאדג' נפלאה, נימוחה ונמסה בפה, שכל ילד יכול להכין. הבונוס: היא גם ללא גלוטן
עוגות שוקולד קטנטנות, חמודות ועשירות בארבע דקות אפייה בלבד. נעמה נויהאוז מכינה הרבה, כי הן מתחסלות במהירות האור
הסוודרים הגדולים של החורף מאפשרים לנו לנגוס בחטאים מתוקים בלי חשבון. והשבוע: עוגת הפאדג' של רביבה וסיליה מרמת השרון, וסוד הבראוניז של מאפיית מרגוזה ביפו