ביסטרו נח: המחירים השפויים הגיעו לצפון ת"א
חצי שנה אחרי פתיחתה של יהלומה בנמל, השפיות יהלומה לוי ועינב ברמן מכות שנית עם ביסטרו נח החדש בצפון תל אביב, על חורבותיה של מסעדת רוקח 73. הקונספט: אוכל מקומי בתמחור שפוי
חצי שנה אחרי פתיחתה של יהלומה בנמל, השפיות יהלומה לוי ועינב ברמן מכות שנית עם ביסטרו נח החדש בצפון תל אביב, על חורבותיה של מסעדת רוקח 73. הקונספט: אוכל מקומי בתמחור שפוי
יהלומה בנמל היא שילוב כוחות של שתי נשים חזקות שאבי אפרתי מחבב במיוחד: יהלומה לוי ועינב ברמן. במקום החדש, הן נעות בין העממי לבין הביסטרו ומציגות אוכל עם המון תשוקה ואינטליגנציה
יהלומה בנמל היא לא רק סיפור על מסעדה שהעתיקה את מקומה, אלא סיפור של שלוש נשים חזקות בתוך סצנה קולינרית שנשלטת ברובה על ידי גברים. הלכנו לבדוק איזה אוכל מסתתר מאחורי אותה העצמה נשית
אם הייתם יכולים לבחור שף אחד שיבשל לכם, מי זה היה? ביטון, רושפלד, כהן, שני או אדוני. הכנסו ובחרו את שף השנה שלכם
בחלל זעיר וצנוע בתל אביב, מבשלת עינב ברמן אוכל פשוט ומתוחכם כאחד. אבי אפרתי חזר מ'אסיף', וכבר הוא מתגעגע