ביסטרו נח: זה זמן קסם
תחת לוגו הביסטרו השכונתי, מצליחה השפית עינב ברמן לבשל אוכל מוקפד, מלא בלב וכשרון, בלי שמץ של חשיבות עצמית. אבי אפרתי מבקר בביסטרו נח ומתמוגג מכל ביס
תחת לוגו הביסטרו השכונתי, מצליחה השפית עינב ברמן לבשל אוכל מוקפד, מלא בלב וכשרון, בלי שמץ של חשיבות עצמית. אבי אפרתי מבקר בביסטרו נח ומתמוגג מכל ביס
חצי שנה אחרי פתיחתה של יהלומה בנמל, השפיות יהלומה לוי ועינב ברמן מכות שנית עם ביסטרו נח החדש בצפון תל אביב, על חורבותיה של מסעדת רוקח 73. הקונספט: אוכל מקומי בתמחור שפוי