מופלטה, ספינג' ושבקייה: 3 קינוחים מעולים למימונה
שולחן האוכל הגדול של מתמודדי מאסטר שף מוכן. לא תשבו לאכול משהו?
שולחן האוכל הגדול של מתמודדי מאסטר שף מוכן. לא תשבו לאכול משהו?
אנחנו לא כל כך עוקבים אחר הספירה הרשמית של הנרות, אבל יש לנו משהו משמח במיוחד שימנע את הבלבול
המתכון לספינג' אמיתי לחנוכה עם שיטת טיגון בשני שלבים שתגרום לו להיות הכי אוורירי וקריספי שיש
מתכון לסופגניות מרוקאיות עם טוויסט, שאי אפשר להפסיק לאכול מהן
הבשלנית המרוקאית יפה מסיקה ואמו של השף ניר מסיקה מלמדת להכין ספינג' מרוקאי אמיתי כולל הסברים מדויקים להצלחה מובטחת ויש גם מתכון לקרם וניל-ורדים של בנה, אותו היא ממליצה להגיש לצד הספינג' בהדלקת הנרות
מלביבות בטטה ותפוחי אדמה ועד חלות בצל קטנות מטוגנות, מהסופגניה הקלאסית עם הריבה, דרך ספינג' ושלל סופגניות מהירות ללא שמרים, ובסוף יש גם בונוס - מה להכין עם הסופגניות ביום שאחרי. בקיצור, כל המתכונים שאתם צריכים לחנוכה הקרוב נמצאים כאן
יש להן לא מעט גירסאות, אבל איילה ג'ני החליטה לשחק עם הקוסמות האלה משחקי חנוכה כמובן
אי אפשר לחגוג חנוכה בלי להתענג לפחות פעם אחת על ספינג' רך ומתוק. מתכון לקלאסיקה מהמטבח המרוקאי שנהוג להגיש עם דבש לצד כוס תה
המונה מגיע לעגלה של ישראל בנתניה, נזכר בגעגוע באוכל הפשוט של פעם ומתענג על ספינג' עם אבקת סוכר. נראה אתכם מסתפקים באחד
כולנו מכירים את הספינג' הצפון אפריקאי, אבל השף עודד סיידא הופך אותו לתענוג חורפי באמצעות מילוי של דובדבני אמרנה וציפוי של שברי פיסטוק ותבלינים חמים
עיסת בצק רטובה שתופחת בצורה פראית ויוצאת מהשמן במרקם אוורירי ופריך - בינינו, עם כל הכבוד לסופגניות, התענוג הכי גדול בחנוכה הוא לטגן ספינג' לוהט
יוסי שטרית ממסעדות הקיטשן מרקט ואונזה מארח במטבח שלו אורחת מיוחדת - בתו אופיר, ויחד הם מכינים ספינג' לכבוד חג החנוכה
בביקור האחרון של טור האוכל העולמי במרוקו, מכינה אוסי לנקרי פיתות מנחמות בעבודת יד ומתוקים מרוקאיים מטוגנים במיוחד לחנוכה: ספינג' ושבקייה
איך אומרים דונאט במרוקאית? קבלו את הספינג' - הסופגניה האוריינטלית החמה מכולם שמפצה על העדרו של המילוי בבצק זהוב ומושחת
גם אנחנו חוגגים מימונה עם הצעות למאכלים שיעשו לכם גוד לאק, זכרונות של אביב משה ואייל לביא מהמימונות הפרטיות ומתכונים של גיא פרץ למתוקים מרוקאים