מקדש של בשר: אטליז ''אנגוס קצבים'' באופקים
פוחדים לצאת מהבית בגלל הקורונה? אין לכם זמן לקנות בעיר? ב"אנגוס קצבים" באופקים עושים לכם משלוחים עד הבית. צפו בראיון עם משה אלגרבלי בעלי הקצביה
בשיתוף ''אנגוס קצבים''פוחדים לצאת מהבית בגלל הקורונה? אין לכם זמן לקנות בעיר? ב"אנגוס קצבים" באופקים עושים לכם משלוחים עד הבית. צפו בראיון עם משה אלגרבלי בעלי הקצביה
בשיתוף ''אנגוס קצבים''בשר טוב הוא בשר איכותי וטרי, הנמכר על ידי אנשי מקצוע שיודעים להתאים את סוג הבשר למה שנרצה לבשל, וכמובן במקום המקפיד על ניקיון ללא רבב ועל שירות מעולה. את כל אלה, לצד בשרים מיושנים מעולים שעוברים יישון במקום ויין מצוין, מצאנו בקצביית "בוצ'ר מיט Exclusive"
בשיתוף בוצ'ר מיט Exclusiveגם אתם אוהבים להזמין נתח קצבים במסעדות? זה יוצא נהדר גם בבית, בתנאי שמשתמשים בבשר ישראלי טרי, ומיישמים את כל הטיפים. חמודי דבאח ממשפחת הקצבים המפורסמת מכין אותו על מצע של גזרים אפויים
לפתוח את העיניים ולהשתמש באף, לבחון אתה ברק והצבע, ללחוץ עם אצבע ולבדוק רישיון. רגע לפני שאתם יוצאים לקניות, הנה 10 הדיברות לבחירת סטייק