קרנבירה בשרונה: היה רע לתפארת
כשמנות הבשר רחוקות מלהיות הצד החזק של מסעדת בשרים, נוצר פיאסקו. ארוחה מהגרועות שאכל זה שנים רבות, הביאה לקריסת הציפיות שהיו לאבי אפרתי מקרנבירה בליטל איטלי
כשמנות הבשר רחוקות מלהיות הצד החזק של מסעדת בשרים, נוצר פיאסקו. ארוחה מהגרועות שאכל זה שנים רבות, הביאה לקריסת הציפיות שהיו לאבי אפרתי מקרנבירה בליטל איטלי
לא פחות מחמישה עסקים שונים נמצאים בשני מבנים במתחם שרונה בת"א, המכונים ליטל איטלי. השף יוגב ירוס שמנצח על הפרויקט המורכב מסביר איך עושים את זה