מעדן מקומי: שקדי עגל צלויים עם קרם שום של סינטה בר
מרקם חמאתי וטעם בשרי מתקתק ועדין הפכו את שקדי העגל למעדן ייחודי שמסעדות רבות אוהבות להתהדר בו. דווקא בחיפה בין הרי הכרמל המוריקים לרצועת החוף הזהובה, מצאנו את אחת ממנות שקדי העגל הטובות
מרקם חמאתי וטעם בשרי מתקתק ועדין הפכו את שקדי העגל למעדן ייחודי שמסעדות רבות אוהבות להתהדר בו. דווקא בחיפה בין הרי הכרמל המוריקים לרצועת החוף הזהובה, מצאנו את אחת ממנות שקדי העגל הטובות
מבחר חדש של מנות סושי בסוהו, יום הולדת 4 בסגנון איטלקי לסושיאל קלאב וחזרתה של מסעדת צ'ימיצ'נגה. הדברים הכי טעימים שנאכל השבוע
אבי אפרתי מצפין לסינטה בר בחיפושיו אחר סטייק משובח ומגלה כיצד פיענחה מסעדת הבשרים הסבירה את סוד ההצלחה והפכה לפנינה של ממש בקרב החיפאים
איך גורמים ללקוחות לחזור לאותה מסעדה שוב ושוב? הצצה לפועלן של קבוצות המסעדנות המצליחות שפיענחו את הצופן הגנטי של סועדי חיפה, באר שבע וירושלים
באוליב ליף הכשרה יוצאים בפסטיבל אגסי סתווי, תפריט עסקיות מוזל בסינטה בר בחיפה וסוף שבוע של אוכל גלילי בצפון. מה ואיפה נאכל השבוע