סמטת ההפתעות: היין של ברי והליקרים של ענת
קובי קלייטמן, שעודף סוכר בדם גורם לו להמציא מילים, ביקר ביקב הסמטה והופתע לגלות יין, ליקרים וריבות שתשמחו להעניק, כמתנת ראש השנה, לאנשים שאתם אוהבים. וגם לעצמכם
קובי קלייטמן, שעודף סוכר בדם גורם לו להמציא מילים, ביקר ביקב הסמטה והופתע לגלות יין, ליקרים וריבות שתשמחו להעניק, כמתנת ראש השנה, לאנשים שאתם אוהבים. וגם לעצמכם
קובי קלייטמן מפצח את הסודות שמאחורי הליקרים בטעם אגוזים
בירה שוברת מחיצות, ערב שובר שגרה, רוזה לשבירת החום, וביטר שישבור לכם את החך
צדפות ושמפניה בנחלת בנימין, רוזה על שפת הים, יום הולדת ליקב שהוא גם בית ספר, ולקינוח: ליקר שוקולד. כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לשתות טוב בסוף השבוע
חדש בישראל: 'בייליס שוקולד לוקס'. אייריש קרים, וניל מדגסקר, ושוקולד בלגי. כל מה שטעים בקבוק אחד
מעדנייה משפחתית יפואית, מציעה מיני התססות, ליקרים ויינות מפירות עונתיים בעבודת יד, בירה ביתית ובקבוקי יין במחירים סבירים. מירה איתן חושבת שאתם חייבים להכיר את הרשל'ה
בית פתוח של יינות כתומים ופט-נט, מיץ פטל למבוגרים בלבד ויין לבן שצריך להשקיע בשבילו. המלצות שתייה שיעשו לכם את הוויקאנד
סוגרים את 2022 עם רוזה איטלקי, ליקר ספרדי וטעימה יפואית של יינות מנצחים. ואף מילה על שמפניה
לכל שבוע יש סוף שבוע שבו אנחנו מפרסמים את המלצות השתייה והבילויים של אסנת גואטה. כנסו, שתו משהו, ואל תשכחו להודות לה אחר כך
הוא נעשה מהשרף של אלת המסטיק, ולמרות שביוון אפשר למצוא אותו בכל מקום, אנחנו עדיין די מתעלמים ממנו. נעים להכיר: מסטיקה
איך מכניסים עיגול לריבוע מושלם? הפתרון לחידה מצוי בליקר התפוזים שהבקבוק שלו יכול, כך התברר, לעמוד על הצד
טליה לוין מתכוננת לחג עם ליקרים שהיא מעולם לא העזה לרכוש וחוגגת את היציאה מהבידוד עם הרוזה שהיא תכננה לפתוח בוולנטיין
ג'ין מאיטליה, וגם מצרפת, ועוד אחד מלונדון. וודקה פולנית, ליקר קפוצ'ינו, מזקל מקסיקני ויין ספרדי. אסנת גואטה עם המשקאות מחממי הלב של חורף 2021
בתגובה הולמת למחירי הפירות השערורייתיים, טליה לוין גילתה ליקרים על בסיס התוצרת החקלאית של קיבוץ רמת רחל. וגם מצאה אהבת קיץ חדשה
לא רק קינוחים אפשר להכין עם הפרי האדום של הקיץ. השף נתי שפריר ממסעדת פרסקו משתולל עם דובדבנים ומכין מהם מרק, קדירות ואפילו ליקר
זוהי שעתו היפה של הבזיליקום, מלך עשבי התיבול. תמר כהן-צדק מקוצ'ינה תמר מכינה ממנו ליקר, צובעת באמצעותו את הפסטה ומשלבת אותו במאפה ריקוטה וחזה אווז