בריא יותר וטוב לעיכול: כולם מכינים לאבנה בבית - וגם לכם כדאי
לאבנה היא מאכל נהדר ובריא, אבל הדרך הכי טובה ומזינה לצרוך אותה - היא פשוט להכין אותה בבית מכמה מרכיבים בודדים. הנה מה שצריך לדעת
לאבנה היא מאכל נהדר ובריא, אבל הדרך הכי טובה ומזינה לצרוך אותה - היא פשוט להכין אותה בבית מכמה מרכיבים בודדים. הנה מה שצריך לדעת
מעמק יזרעאל לאיחוד האמירויות: הסכם רישוי ראשון בין חברת מזון ישראלית לחברת מזון אמירתית - תנובה תלווה את חברת EFI בהקמת קווי ייצור של לאבנה. החברה מדובאי עסקה עד כה בייצור מוצרי ייסוד כאורז, סוכר וקמח
הוא פריך, הוא קייצי, הוא טעים ויש לו אפילו קשר מבוסס לחג הזה
מי מייצר צזיקי מצטיין? מה עושים הגרעינים בגבינת השמנת? איך לא חשבו קודם על בצק קפוא לפסטה? וכיצד קמח השמרים החדש מסייע לאפיית פיצה? מוצרים חדשים על המדף לכבוד שבועות