3 דרכים להרים עסק קטן שנפגע במלחמה בהשקעה מינימלית
עסקים קטנים ובינוניים שהצליחו לשרוד את השנה האחרונה עדיין מתקשים לעמוד על הרגליים. 3 מומחים מציעים 3 צעדים פשוטים שניתן ליישם גם ללא תקציב כדי להגדיל את נאמנות הלקוחות וכמובן את ההכנסות
עסקים קטנים ובינוניים שהצליחו לשרוד את השנה האחרונה עדיין מתקשים לעמוד על הרגליים. 3 מומחים מציעים 3 צעדים פשוטים שניתן ליישם גם ללא תקציב כדי להגדיל את נאמנות הלקוחות וכמובן את ההכנסות
סטארטאפ ניישן היא כבר לא רק מעצמת פיתוח. וויקס, פייבר, טאבולה וחברות רבות אחרות כבר הוכיחו שגם בתחום השיווק הישראלים אלופים, אבל זה לא תמיד היה ככה
הפריקה - חיטה ירוקה קלויה - מכילה יותר חלבון, ויטמינים ומינרלים למשל מאורז או בורגול, ועוד לא דיברנו על הטעם המעושן הנהדר, כאן במתכון לטאבולה מרעננת וטעימה
מרהיטי עץ ממוחזרים עד צביעת מקלטים - מגוון יוזמות של עובדי חברת המלצות התוכן הישראלית טאבולה, המעסיקה כ-700 עובדים בישראל, מחזקות את העורף בדרכים מקוריות וחדשניות
אינס שילת ינאי לוקחת כרובית טריה (כן כן) והופכת אותה לסלט טאבולה נהדר ומרענן שמכיל מעט פחמימות, ויכול לעבוד גם בתור ארוחת ערב או בוקר מרעננת לימים החמים
בעידן שבו רוב תקציבי הפרסום נמצאים בדיגיטל, אפשר היה לצפות שמניות ענקיות הפרסום הדיגיטלי יטוסו מעלה, אבל בפועל הן ספגו ירידה חדה בהרבה מזו שהציגו המדדים המובילים. למה זה קורה, איך הן שואבות מאתנו פרטים בכדי לייעל את הפרסום - ולמה בכל זאת העתיד שייך להן?
בסלט הטאבולה הזה לא תמצאו בורגול וגם לא קוסקוס. מה כן יש בו? פתיתים עגולים וטעימים שכולם אוהבים ועם שפע עשבי תיבול ועוד הפתעות טעימות. בדיוק כשמתחשק משהו קליל ומרענן
החיבור הייחודי של שתי החברות יאפשר לבעלי עסקים קטנים ליהנות לראשונה מחשיפה משתלמת באתרי התוכן האיכותיים והנצפים ביותר בישראל
טאבולה תמוזג עם חברת הבלנק צ'ק ( SPAC ) הישראלית ION Acquisition Corp. שווי השוק של טאבולה לאחר המיזוג יהיה 2.6 מיליארד דולר
שת"פ טכנולוגי כחול לבן: קנדגו מרחיבה את שיתוף הפעולה האסטרטגי עם טאבולה ומטמיעה את הפלטפורמה כערוץ פרסום מרכזי עבור לקוחותיה
השידוך בין טאבולה לאאוטבריין החל בקול תרועה ונגמר בפרידה חלושה רגע לפני המיזוג הגדול, ממש כמו בתכנית הריאליטי. מדוע זה קרה ולמה המהלך הזה נכון עבור שתיהן?
לפי גורמים שמעורים בפרטים, הסיבה לפירוק החבילה היא השינוי שיצר משבר הקורונה וההשפעה על עסקי החברות. במקביל, רשות התחרות פתחה בחקירה גלויה בנוגע לעסקה במסגרתה אף פשטה על מערכת אתר ynet שעובדת עם טאבולה
מיזוג טאבולה-אאוטבריין: מנכ"ל ynet ברק קלמנוביץ נלקח לחקירה, והמחשב והטלפון האישי שלו הוחרמו. אתר החדשות שבשליטת קבוצת ידיעות אחרונות עובד עם טאבולה שבשליטת אדם סינגודלה - שגם אמור להיות הגוף הדומיננטי לאחר שהמיזוג ייצא לפועל
טאבולה ואאוטבריין, חברות ענק בתחום התוכן, מתכוננות להתחרות ישירות בגוגל ופייסבוק וכדאי לכם להכיר את ההבדלים ביניהן ולהבין איפה כדאי לפרסם
בצד ההבנה להיגיון הכלכלי שמאחורי המהלך, התעוררו גם סימני שאלה לגבי ההשלכות שיהיו למהלך שכזה על הכנסות אתרי התוכן בישראל
אאוטבריין תקבל 250 מיליון דולר תמורת 30% ממניות החברה הממוזגת, וטאבולה תחזיק ב-70% הנותרים. אדם סינגולדה, מנכ"ל ומייסד טאבולה, יכהן כמנכ"ל החברה הממוזגת
פיסות עוף על הפלאנצ'ה שמשתדכות לסלט ירוקים רענן הופכות ביחד לארוחת צהריים שלמה. מאיר אדוני מעניק את המתכון שלו לסלט עוף וטאבולה
מסעדת יריחו פועלת רק חודשים ספורים, אבל מנת כדור הים הקרוע הפכה כבר לשם דבר. אבי ביטון מפיח חיים חדשים בסלט הטאבולה ומוסיף לו שדרוג טרי וכיפי
בימים הלוהטים בהם מתחשק רק סלט, לא פשוט להגות כל יום רעיון חדש. בדיוק בשביל זה אנחנו פה, עם טאבולה כרובית צבעוני ונטול גלוטן
קבלו את הפסטאבולה: סלט פסטה קצרה מאוד עם המון עשבי תיבול טריים ועגבניות ובתיבול הכי ים תיכוני שיש - הרבה שמן זית ולימון
כמחווה לפרס וזרש מכין השף גיא גמזו ממסעדת אריא מטעמים מגרגיר היער הפרסי זרשק, שמעניק עומק טעמים לממולאים, בורקס וסלט
סלט טאבולה קצוץ דק, טחינה ירוקה מתובלת ודגים נפגשים בצלחת אחת. מאיה דרין מתקתקת ארוחה כיפית וצבעונית לכל המשפחה
אבי ביטון מסביר לכם את אומנות סלט הטאבולה ומראה איך להימנע מהטעות הכי נפוצה בתהליך ההכנה. סלט ירקרק ובריא שאפשר להגיש בארוחה חגיגית או להביא לעבודה
כל מי שעבר לטבעונות יודע שאחד הקשיים הכי גדולים הוא למצוא קינוחים שווים. מסעדת טאבולה מהרצליה מעניקה מתכונים לקינוחים טעימים וקלים להכנה
ארוחה טורקית מיוחדת תתקיים בחמישי הקרוב במלון האפנדי בעכו. ערד ניר, מומחה לאוכל טורקי, יתארח במלון ויספר על האוכל באיסטנבול. בינתיים קבלו כמה מהכוכבים העותומניים
פריקי, חיטה ירוקה, היא כוכבת המטבח הערבי. יהלומה לוי, מהביסטרון בשוק לוינסקי בת"א, מתה על טעמה המעושן ומכינה ממנה טאבולה, מג'דרה, ואפילו קינוח