המרכיב הזה במזונות משומרים עלול לפגוע בגוף שלכם
אתם כנראה לא יודעים את זה אבל חלק מהחומרים המשמרים במזון שאתם אוכלים הם למעשה סוגי אנטיביוטיקה, וככאלה הם עלולים לפגוע לכם במערך חיידקי המעי ובגוף כולו. הנה הפרטים על מחקר חדש
אתם כנראה לא יודעים את זה אבל חלק מהחומרים המשמרים במזון שאתם אוכלים הם למעשה סוגי אנטיביוטיקה, וככאלה הם עלולים לפגוע לכם במערך חיידקי המעי ובגוף כולו. הנה הפרטים על מחקר חדש
הניסוי שבמסגרתו ממשלת ארה"ב הרעילה בכוונה מתנדבים רק כדי לראות מה זה עושה להם ובאיזה מינון, חוגג 120 שנה - הזדמנות מצויינת להיזכר באחת ההזיות הבלתי נתפסות של ההיסטוריה המודרנית
כבר כמה שנים שבעולם הבריאות מדברים על clean eating ועל החזרה לאוכל בצורתו הבסיסית והטבעית ביותר (והגברת GOOP היא מחלוצות התחום). עכשיו נראה שהטרנד הזה הופך להיות כל כך נפוץ ונגיש, שאפילו חברות מסחריות מאמצות אותו
אפשר למצוא אותם בשמפו, במזון ואפילו בתרופות שלכם. התעשייה משתמשת בפרבנים כמעט בכל מוצר על המדף ויש מי שחושש ששימוש בהם עלול לגרום לחוסר איזון הורמונלי ותחלואה בסרטן השד. האם צריך להימנע מהם?
כולם רוצים לקנות את הפירות היבשים הכי יפים וצבעוניים, אבל האמת היא שבמקרה הזה עדיף ללכת על גווני חום משעממים. רגע לפני ט"ו בשבט - המדריך המלא לבחירת והגשת פירות יבשים
אנחנו רוצים את גבינת השמנת שלנו קרמית אבל רק עם 5% שומן, שהגבינה המגוררת תתפזר בקלות, ושרסק הפרי ביוגורט לא ישקע. כדי להשיג את כל אלו, היצרנים מכניסים למוצרי החלב שלנו לא מעט תוספים. אילו מהם בטוחים יותר ואילו פחות?
המזון המתועש מספק לנו שפע של מוצרים עם חיי מדף ארוכים, אבל כאלה שמכילים לא מעט חומרים מלאכותיים. הילדים אוכלים את מה אנחנו אוכלים, ולכן צורכים חומרים שעלולים ליצור רגישויות שונות או להעצים בעיות בריאותיות שכבר קיימות אצלם. ממה להיזהר ועל מה להקפיד?