כתף טלה נימוחה ועסיסית עם גרגרי חומוס, כרישה ויין לבן
בשביל לזכות בקריאות התפעלות מכל קצוות השולחן לא תמיד צריך לעבוד קשה. יוגב ירוס במתכון שיביא אתכם לשלוחן החג נינוחים ועם מנה מנצחת
בשיתוף סוגתבשביל לזכות בקריאות התפעלות מכל קצוות השולחן לא תמיד צריך לעבוד קשה. יוגב ירוס במתכון שיביא אתכם לשלוחן החג נינוחים ועם מנה מנצחת
בשיתוף סוגתחמישה ימים, חמישה מתכונים, חמישה מרכיבים. הפעם, אורלי פלאי-ברונשטיין מתגעגעת יחד איתכם לפלאפל השכונתי ופותחת אחד כזה אצלה במטבח
בשיתוף סוגתאנחנו מכירים את גרגרי החומוס כמעט בכל צורה, אבל האם יצא לכם לאכול אותם צלויים? אורלי פלאי צולה אותם על מחבת פסים עם בצל, עגבניה ופלפל צ'יפוטלה מקסיקני למנה עשירה ונפלאה שלא צריך חוץ ממנה כלום