מקום ראשון: כיסוני בצק זהובים במילוי בשר
צחי ארנבייב בן ה-17 הגשים חלום של בשלנים ופודיז רבים, כשמנה שלו נכנסה לתפריט של מסעדות מחניודה ויודלה בירושלים, וכל זה עוד לפני שסיים את התיכון. מתכון לסמוסה בוכרית מדהימה שקשה לעמוד בפניה
צחי ארנבייב בן ה-17 הגשים חלום של בשלנים ופודיז רבים, כשמנה שלו נכנסה לתפריט של מסעדות מחניודה ויודלה בירושלים, וכל זה עוד לפני שסיים את התיכון. מתכון לסמוסה בוכרית מדהימה שקשה לעמוד בפניה
אחת המנות הטעימות ביותר שהמטבח ההודי מספק לנו היא הסמוסה: כיסון בצק מטוגן. רות אוליבר מלמדת כיצד מכינים בבית עם מלית צמחונית עשירה בירקות
טור האוכל העולמי קופץ להודו, לתבשיליו של השף נועם קורן. ברוח חנוכה הוא מכין שתי מנות אוכל רחוב מטוגנות: סמוסה במילוי ירקות ופאקורה ירקות בבלילת חומוס
נשארו לכם במזווה קמחים כשרים לפסח? השף שי דובלרו, ממסעדת פיאצה בתל אביב, מכין עוגת מלאי מקמח תירס וכיסוני סמוסה מקמח חומוס
קבלו את הסידרה ההודית של ערן ירוחם. היום הוא מכניס אל הכיסון ההודי מילוי בלתי שיגרתי של גזר ורוטב קוקוס רענן
מתכון באדיבות מסעדת אינדירה