גיל חובב מזדהה עם ספרה של רביטל ויטלזון-יעקבס, "תגידי מה את רוצה"
במסגרת פרויקט "מעודדים קריאה ישראלית" של וואלה! תרבות בשיתוף סטימצקי, מקריא גיל חובב קטע קטן שהוא מזדהה איתו במיוחד, מתוך ספרה של רביטל ויטלזון-יעקבס, "תגידי מה את רוצה"
במסגרת פרויקט "מעודדים קריאה ישראלית" של וואלה! תרבות בשיתוף סטימצקי, מקריא גיל חובב קטע קטן שהוא מזדהה איתו במיוחד, מתוך ספרה של רביטל ויטלזון-יעקבס, "תגידי מה את רוצה"
שימוש בכלים בעלי ציפוי אבן הינו רק חלק משיטת בישול חדשה יחסית ההולכות ותופסות תאוצה במטבחי המסעדות המובילות בישראל, המבטיחות שמירה על הערכים התזונתיים של המזון, ומאפשרות בישול ללא שמן
רגע לפני עוד תוכנית אוכל בפריים טיים, הגיע הזמן להכריע מי מבין השפים הטלוויזיוניים שווה לא רק כוכבים במישלן אלא גם נקודות רייטינג. טורניר טאלנט האוכל של אבי משולם ודוריה למפל
הטראשית, שמתייחסת למבקרים שלה הרבה פחות ממה שוואלה! סלבס מתייחסת לתפריט שהדיאטנית נתנה לה, סיימה את הקריירה שלה בתחום ההגרלות ולא תמשיך לקמפיין נוסף של מפעל הפיס. וואלה! סלבס מהמרת שזה בגלל שלא נשאר להם כסף מהפעם הקודמת
"אליפות המסעדות" מספקת בידור גסטרונומי מהנה, אבל מי שמחפש את המסעדה הטובה בארץ לא ימצא אותה שם. הילית וולברג רעבה
המלחמה האמיתית מתנהלת, כך מתברר, בין עירקים לתימנים. כשעל הפרק: הבעלות על החילבה. לא פלא נוכח הסגולות הבריאותיות שלה והטעם המובחן
מתכון אחרון מספר הבישול החדש של גיל חובב והפעם מתכון שמתאים בדיוק לרגע שאחרי הצום של יום כיפור - מרמומה (רוטב עגבניות ופלפלים טריפוליטאי)
עוד מתכון מהספר החדש של גיל חובב והפעם: מרק עגבניות עם אורז
לגיל חובב יש ספר חדש ואנחנו הרווחנו מתכון למלפפונים חמוצים
הספר "אוכל של סבתא" של גיל חובב הוא רעיון נוגע ללב ויפהפה מאין כמותו ובו מתכונים עדתיים מקסימים וקלאסיים לצד כמה כאלה שלא בטוח שיש מי שרוצה לזכור