ארנין, עוגיות תמרים עתיקות
את התמר מגדלים באזורינו אלפי שנים, כעת שיחזרו בשלמות חלק מהמתכונים הקדומים והתוצאה הטעימה לפניכם
את התמר מגדלים באזורינו אלפי שנים, כעת שיחזרו בשלמות חלק מהמתכונים הקדומים והתוצאה הטעימה לפניכם
המלון משתלב היטב עם טעמי מלוח ומעט פיקנטיות, מתכון שדורש כמה דקות הכנה וזהו
עגלגלות, זהובות וממזריות, עוגיות שומשום הן נשנוש טעים, כיפי וקל להכנה. מירב שיינר מציעה גרסה מהירה וקצת יותר מערבית לשומשומיות המוכרות ויש גם אופציה כשרה לחג הפסח
תבקשו סליחה מכל הסלטים שהכנתם עד היום, כי זה הולך להפוך לאחד הקבוע שלכם
את העוגיות האלה אף עוגיה קנויה בעולם לא תוכל להחליף
10 דקות עבודה ויש לכם קרקרים תוצרת בית ללא גלוטן, מזרעי פשתן, קמח שקדים ושומשום
בסוף חודש אוגוסט מתחיל גדיד התמרים בערבה התיכונה והשנה מבטיחים לנו החקלאים תוצרת מתוקה במיוחד. יעל ואיתמר חביב מ"משק חביב" המייצר סילאן טבעי, ממתיקים לנו את סוף הקיץ עם 3 מתכוני סילאן מיוחדים וקלילים
כשמישהו אומר לכם ש"הגודל לא קובע" תמיד תחשדו, אלא אם כן הוא מדבר על היתרונות התזונתיים שטמונים באכילת זרעים. אלה הזרעים שכדאי לכם להתחיל לאכול והדרכים לשלב אותם בצלחת שלכם
למרות שרובו מגיע בכלל מאתיופיה, השומשום או יותר נכון הטחינה מרגישים לנו הכי ישראלים. לקראת יום העצמאות, חג המנגלים והסלטים הלאומי, יצאנו למסע בעקבות הגרגיר הקטנטן
זרעי שומשום מלאים ידועים כבר אלפי שנים כמאכל בריא, שנוסף על היותו מקור לחלבון, סידן, ושומן בריא מסייע גם בהקלת כאבים, מרגיע ומאריך את תחושת השובע
רונית ורד, עיתונאית וחוקרת אוכל, הגיעה לשיחה באולפן וואלה! NWES לרגל סדרת ההרצאות שלה העוסקת במטבח הישראלי: האם יש דבר כזה, מהם אבני היסוד של המטבח המקומי ומדוע בחו"ל הפכנו למושא הערצה?
אחרי שהמעדניות שלהם כבשו את לונדון פותחים יותם אוטולנגי וסמי תמימי את שומשום, שיפודיה לונדונית שמציעה מנות ים תיכוניות כמו שיפוד פרגית מתובלת בפיתה
הוא הבסיס לטחינה אבל פופולרי בכל העולם, ממקסיקו ועד יפן. לגרגרי השומשום הקטנים יש חתיכת היסטוריה, והם אפילו יכולים לעזור לכם בריכוז
שומשום הוא שידוך מושלם למאפים מסוגים שונים. אורלי פלאי-ברונשטיין מספרת על הזרעים הזהובים ואופה עימם מקלות אפויים על בסיס חמאה, כנשנוש לצד הקפה
עליית מחירי המזון ממשיכה: השטפונות הקשים באסיה, הובילו לקפיצה של כ-20% במחירי השומשום ובארץ חוששים מהתייקרות במחירי הטחינה והחלבה, אשר ככל הנראה תזנקק בשיעור דומה
נבט חיטה, שומשום שחור, אבקת שקדים, רכז רימונים ופקעות ורדים 'בא טבעי' משדרג את המזווה ונותן טוויסט לאוכל
באדיבות מסעדת הסינית האדומה
טייק אוואי הוא וריאציה ישראלית על הטייק אאוט האמריקאי. הוריאציה של צבי טריגר לעוף המטוגן משמינה הרבה פחות