פסטרמה ביתית ועסיסית של חלי ממן
פסטרמה ביתית ועסיסית במיוחד שאחרי שמכינים אותה פעם אחת אי אפשר לחזור ולקנות פסטרמה לעולם
פסטרמה ביתית ועסיסית במיוחד שאחרי שמכינים אותה פעם אחת אי אפשר לחזור ולקנות פסטרמה לעולם
אדומים, דקים, לוהטים וצבעוניים: טועמי חדש על המדף חייכו
מתכון לפסטרמה הודו ביתית הכי טעימה שיש ב-5 שלבים פשוטים. אחרי שתטעמו, לא תוכלו להפסיק להכין
לא רק שזה יותר בריא להכין פסטרמה בבית, זה גם מאפשר לכם לשלוט על המרקם שלה. ולא, זאת ממש לא משימה בלתי אפשרית
מגשים לוהטים, מארזים לוהטים, פינוקים לוהטים: טועמי "חדש על המדף" התחממו
כולנו כבר יודעים היום לדקלם בעל פה את החסרונות של מזון מעובד, וכמעט כולנו גם נופלים בזה לא מעט, אבל יש דברים שבאמת יותר כיף, טעים ובריא להכין בבית - אספנו לכם כמה כאלה, כולל מתכונים כמובן
הציטוט משירו הידוע של נתן אלתרמן מתאים בהחלט לתיאור מוצרי מזון ישראלים אייקוניים, כאלה שתמיד יזכירו לנו את הילדות, את השירות הצבאי, או בקיצור - את הבית. לקראת יום העצמאות ה-74, קיבצנו 10 המצאות ישראליות בתחום המזון שהפכו לקלאסיקה
בעיר שמכניסה אינספור וריאציות מתוחכמות לתוך פחמימה, הכי כיף למצוא שתי אופציות שרוצות להיות כמו פעם, בערך
שוק הנקניקים ספג מהלומה מארגון הבריאות העולמי, הגיב בפיתוח של מוצרים חדשים ובריאותיים יותר ונבנה מחדש מהזיכרון הצרכני הקצר שלנו. לרגל עונת הפיקניקים יצאנו לבדוק מה השתנה בהרגלי צריכת הבשר המעובד שלנו, והיכן הכי משתלם להרכיב את פלטת הנקניקים האולטימטיבית
ארגז של קוקטיילים, חלה לשבת ושק ענקי של תפוחי אדמה: טועמי "חדש על המדף" סופ"שיים
מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה? אושיית הרשת דניאל עמית והשף אבי ביטון מכינים סיר אושפלאו בגרסה הזריזה שלו, אבל תאמינו לנו - היא ממש לא נופלת מהמקור בטעם שלה
כריך מושקע ומפנק של חן מזרחי עם פסטרמה ופלפלים מוקפצים במחבת שעושה אפילו לנו חשק לחזור לבית הספר
מחפשים איך לשדרג את הפסטה שלכם בקלי קלות? אינס שילת ינאי מציגה את אחד המתכונים הקלים והמפנקים לפסטה עם רצועות של נתחי הודו מעושנים, מנה צבעונית ונהדרת
צליית פסטרמה ביתית בתנור הרבה יותר קלה ממה שנדמה ודורשת פחות מכמה דקות הכנה בפועל. רגע לפני שהקיץ סוחף אותנו לבלות שעות מחוץ לבית, יש לנו שלושה מתכונים לכריכים עם פסטרמה הום מייד, שאפשר לארוז וליהנות מהם כארוחה מזינה בכל מקום
אחרי ימים ארוכים של עבודה או לימודים לא מתחשק לבלות שעות ארוכות במטבח. הפתרון הוא פשוט: מכינים פאד תאי קליל מאטריות אורז וירקות, ומשדרגים עם פסטרמה עשירה בחלבון
אצל ילדים הכל עניין של גישה והגשה. החופש הגדול בשיאו וזה הזמן לשתף אותם בהכנת המנות, להיות קצת יצירתיים ולהפוך את המנות האהובות להרבה יותר שוות. שניצל הודו, קציצות אפויות ופסטרמה ביתית הופכים לארוחה צבעונית וטעימה במיוחד
לא רק שזה יותר בריא להכין פסטרמה בבית, זה גם מאפשר לכם לשלוט על המרקם שלה ולא, זאת ממש לא משימה בלתי אפשרית. אורלי פלאי מגלה כמה זה פשוט ומעניקה טיפים למרקם צמיגי או בשרני ואפילו לטעם מעושן
החברה גילתה כי אריזתם של כמה סוגי נקניקים שמשווקת החברה לרמי לוי נפגמה, וכתוצאה מכך עלול צבעו של המוצר להשתנות
כור היתוך של טעמים עם פסטרמת עגל רומנית, טפנד זיתים ים תיכוני, לימונים כבושים מצפון אפריקה ופלפל ירוק חריף הכי ישראלי שיש
הכריך שלא תרצו לחלוק עם אף אחד: כיכר לחם שמוציאים לה את הפנים וממלאים בפסטרמה, כתף בקר, ירקות חרוכים וצלויים וההיי לייט - מיונז ספייסי שיגרום לכם להתמכר
כריך הבייגל הסטנדרטי מקבל הפעם שדרוג משמעותי בזכות הקלייה על מחבת הפסים, רוטב הברביקיו שאפשר להכין בקלות בבית וכמובן הפסטרמה ועגבניות השרי הצלויות
בשר ההודו עשיר בברזל ובויטמין B12, ועם זאת הוא נחשב לרזה במיוחד גוונו את התפריט שלכם עם ארוחות המבוססות על מקור חלבון זה והוסיפו בריאות מבלי להרבות בקלוריות
חג ההודיה נחגג מחר בארצות הברית ושם במרכז השולחן את בשר תרנגול ההודו. אורי מרמורשטיין מפונדק דה לוקס מגיש לכם שלוש הצעות הגשה נוטפות עסיסיות
בלי חומרים משמרים ושאר זוועות, השף אסי לוי מכין פסטרמה מנתחי הודו שגם אתם תוכלו להכין בבית
והפעם שמני זית מהמסיק הראשון, גבינות רכות וטובות וקפה איכותי לבית ועוד. החידושים האחרונים על המדף