מבחן הקינוחים הגדול
אנחנו אוכלים אותם בסיום כל ארוחה, אבל מה באמת אנחנו יודעים על פנקוטה, בוואריה, פונדנט או סופלה? בואו להוכיח את אהבתכם לקינוחים בשאלון הטריוויה לשבת
אנחנו אוכלים אותם בסיום כל ארוחה, אבל מה באמת אנחנו יודעים על פנקוטה, בוואריה, פונדנט או סופלה? בואו להוכיח את אהבתכם לקינוחים בשאלון הטריוויה לשבת
למרות חיבתה העזה למתכונים קינוחי קלאסיים, נעמה נויהאוז רוצה שכולם יאכלו מתוק, גם הצמחונים, הטבעוניים והרגישים לגלוטן. במסגרת משימתה הסודית, היא מביאה מתכון לפונדנט שוקולד לוהט - ללא גלוטן
פונדנט שוקולד הוא קינוח מושלם לכל סיטואציה, בין היתר כי אפשר להכין אותו מראש, להקפיא ורק להכניס לתנור עם בוא האורחים. הקונדיטורית מירי ארזי מכינה קינוח שוקולד קלאסי במילוי הפתעה