מבחן הקינוחים הגדול
אנחנו אוכלים אותם בסיום כל ארוחה, אבל מה באמת אנחנו יודעים על פנקוטה, בוואריה, פונדנט או סופלה? בואו להוכיח את אהבתכם לקינוחים בשאלון הטריוויה לשבת
אנחנו אוכלים אותם בסיום כל ארוחה, אבל מה באמת אנחנו יודעים על פנקוטה, בוואריה, פונדנט או סופלה? בואו להוכיח את אהבתכם לקינוחים בשאלון הטריוויה לשבת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למרות חיבתה העזה למתכונים קינוחי קלאסיים, נעמה נויהאוז רוצה שכולם יאכלו מתוק, גם הצמחונים, הטבעוניים והרגישים לגלוטן. במסגרת משימתה הסודית, היא מביאה מתכון לפונדנט שוקולד לוהט - ללא גלוטן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פונדנט שוקולד הוא קינוח מושלם לכל סיטואציה, בין היתר כי אפשר להכין אותו מראש, להקפיא ורק להכניס לתנור עם בוא האורחים. הקונדיטורית מירי ארזי מכינה קינוח שוקולד קלאסי במילוי הפתעה