פבלובה עם קרם שוקולד מוקצף ותותים
הפבלובה זה אחד הקינוחים הכי מתגמלים שיש - קל מאוד לביצוע, ניתן להכנה מראש וגורר תמיד קריאות התפעלות ברגע הגשתו, כאילו עבדתם עליו שעות. והפעם - בגרסה מיוחדת לשוקוהוליקים
הפבלובה זה אחד הקינוחים הכי מתגמלים שיש - קל מאוד לביצוע, ניתן להכנה מראש וגורר תמיד קריאות התפעלות ברגע הגשתו, כאילו עבדתם עליו שעות. והפעם - בגרסה מיוחדת לשוקוהוליקים
פבלובה אולי נראית כמו סיפור מסובך, אבל למעשה היא ענין פשוט להפליא. ליאת נעמי שירית לוקחת אתכם יד ביד עד לתוצאה המושלמת, אותה היא מקדישה הפעם ליום העצמאות של אמריקה, אבל אתם יכולים להרגיש חופשי לקשט איך שבא לכם
מלכת הקינוחים - הפבלובה, אמנם נראית מלכותית ומושקעת, אבל היא פשוטה וקלה להכנה וללא ספק משדרגת כל שולחן קינוחים שתוגש עליו
במקום רגשות האשם שמביאה עמה עוגה שלמה מירב שיינר מכינה עוגיות סנדביץ' פבלובה שובבות, שמספקים שני ביסים מושלמים של אושר
אפשר להכין אותה בקלות בגרסת פרווה, נוח להכין אותה מראש, היא פוטוגנית וטעמה מושלם. רות אופק מכינה עוגת פבלובה שאפשר לחתוך מבלי שתתפרק
בטור חדש נותן מדי שבוע הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט, מתכון למאפים ללא גלוטן. הפבלובה העדינה והפשוטה להכנה היא קינוח מושלם
זוכרים ששוק האיכרים נפתח גם בשלישי אחר הצהרים? שיר הלפרן ומיכל אנסקי קפצו לשם והכינו לכם מנה אחרונה מהממת
גלידריית אייסברג האהובה חוגגת, זו השנה השמינית, את פסטיבל התותים בשמנת. לכבוד המאורע קיבלנו שלושה מתכוני תותים מלהיבים