מחבת של יום חג: פאייה דגים וארטישוק
מחפשים מנה משפחתית למרכז השולחן שתעשה הרבה שמח? כל שאתם צריכים זו פאייה ספרדית אמיתית ולשפית אביבית אביחי פריאל יש בדיוק את המתכון
מחפשים מנה משפחתית למרכז השולחן שתעשה הרבה שמח? כל שאתם צריכים זו פאייה ספרדית אמיתית ולשפית אביבית אביחי פריאל יש בדיוק את המתכון
פירות השלום מדובאי, פיאסטה ספרדית בפריזר וגם חלה סופ"שית עם קצת יותר מצפון: טועמי "חדש על המדף" חגיגיים
מתגעגעים לפאייה כמו שאכלתם בטיול בספרד? אבי ביטון מלמד להכין כזו בדיוק - ארוחה משפחתית שלמה במחבת שמגישים למרכז השולחן
כדור הארץ הוא גדול וברוך השם יש בו מה לאכול. הנה, למשל, שלוש מנות מתוך רפרטואר מתכוני החורף המרהיב של דבי מצקין - בשלנית בינלאומית שהופכת את החיים במטבח לקלים, מהנים וקוסמופוליטיים ביותר. דרך צלחה
מתכון קל להכנה וטעים בטרוף של אינס שילת ינאי שיעלה בכם ניחוחות של סמטאות מדריד. אחר כך סייסטה
מנה נהדרת וקלה להכנה שמשלבת כל מה שצריך בסיר אחד. אינס שילת ינאי מלמדת אותנו להכין פאייה עוף עם ירקות ועשבי תיבול מלאה בטעמים מופלאים
ארוחה מקסיקנית, ערב פיצות או אולי כינוס משפחתי סביב סיר פאייה כמו בספרד? האירוח והישיבה בסוכה במהלך ימי החג עושים חשק לגוון את הארוחות השגרתיות. אספנו עבורכם מתכונים לשלוש ארוחות שיהפכו כל ערב תחת הסכך לחגיגה שונה וטעימה
הקשר המתקאמבק כבש בבעיטה חופשית בדקה ה-76, וסייע למארסי לנצח 0:2 את גנגאן. ניס נצמדה לסן ז'רמן עם 0:1 קטן על סנט אטיין, 0:4 לליון על נאנסי, שער בכורה לממפיס דפאי
הקור בחוץ מוציא את החשק לצאת מהבית ופותח את החשק לארוחה ביתית מזינה. אורלי פלאי מדגימה איך מבשלים בשניים פאייה מהירה עם אורז, עוף, סלמון ושפע תבלינים
לקראת ערב החג השני מארחת אורלי פלאי את אבי שטייניץ, והשניים מבשלים סיר פאייה חגיגי עתיר בניחוחות מעושנים מתוך ספרם המשותף "ששת"
אדומות, צהובות, כתומות או מנומרות - איפה היינו בלי עגבניות? מסעדת ויקי כריסטינה מייבאת ארצה את פסטיבל טומטינה שנחגג בספרד מדי שנה ומגישה 5 מתכונים קלים ומעולים
השילוש הקדוש של הפאייה הוא אורז, זעפרן ושמן זית. אביבית פריאל מוסיפה לה גם פרגיות וירקות ירוקים, ויחד יוצרת תבשיל מנחם וקל להכנה
לטובת הזוגות שמתכננים לחגוג את יום הוולנטיינס בבית, מציעה אורלי פלאי-ברונשטיין מתכון לארוחה רומנטית, שאפשר להכין בחצי שעה
אם אתם מחפשים מנה מרכזית לארוחת חג, או ארוחת ערב קלילה שתוכלו לקחת את השאריות שלה ולחמם בעבודה - זה המתכון בשבילכם
כשהמחבת תוססת, מלאה עופות וירקות, זה הזמן לארח עם פאייה ספרדית וריחנית של השף עומר מילר
הספרדים מכינים אותה בצורה מסורתית עם אורז וזעפרן. ערן ירוחם מתחכם ומכין פאייה מקינואה וירקות שורש
ערן ירוחם בא לכם טוב בשבתון חורפי עם מתכון לפאייה פרגיות, שתשאיר אתכם קלילים מספיק לקבל את ההחלטה הנכונה בקלפי